Gender

Male


Location

Dongen, Noord Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Organisaties en leiders begeleiden in heelheid: het ontdekken en aangaan van het verborgen potentieel. Middels organisatie advies, leiderschapscoaching & deep coaching.


Wat is je website?

https://www.crystalconcepts.nl


extra website

https://www.jacogeense.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit is voor mij een reis, een avontuur om steeds meer van mijn eigen verborgen potentieel te ontdekken. Steeds meer in de wereld staan door het aangaan van de confrontaties met mezelf, ook in het contact met anderen. En het verbinden van de zintuigelijke realiteit met het mystieke.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Toen ik nog geen dertig was, was ik hard bezig burnout te raken als 'succesvolle' IT-manager. Toen is mijn zoektocht gestart om mijn energie terug te vinden, zowel via de westerse psychologie, als via de oosterse filosofieen. Energie vrijmaken en laten stromen in mezelf, is sindsdien een wezenlijk deel in mijn leven geworden. Voor mij hebben energetishe kristallen een zeer positief effect in dit proces. Uiteindelijk op verzoek van gebruikers heb ik naast mijn organisatie advies en coaching hiervoor een specifieke productlijn opgezet.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als organisatie adviseur / coach ondersteun ik leiders in het vinden van het / hun verborgen potentieel. Dat kan ik alleen door zoveel mogelijk te ZIJN en door vanuit ieder contact mijn eigen lessen te leren. De energetische kristallen die ik heb ontwikkelt, ondersteunen mensen en bedrijven in het laten stromen van gestagneerde energie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Haal NU uit het leven wat er in zit door je verlangen te volgen.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Dag Jaco,

  Leuk je te mogen ontmoeten op dit netwerk.

  Het Expertisecentrum Creascopie start binnenkort ook vanuit Breda. Dit ligt natuurlijk vlak bij Dongen. Neem eens een kijkje op de website van het Expertisecentrum www.creascopie.nl. Ben benieuwd naar je reactie.

  Met Creatieve Groet,
  Jolanda Simons.
 • Beste Jaco,

  Ik wil je graag nader kennis laten maken met een omroepinitiatief dat programma's maakt met diepgang en rust vanuit het HIER&NU. We hebben leden nodig om als ongekleurde omroep verandering te brengen. Om het potentieel uit mensen te halen: informeren, stimuleren en activeren.
  Verrijkende informatie verstrekken, vrij van bindingen met religieuze, politieke of commerciële organisaties, dat is waar het voor de Vrije Omroep om draait. Op deze wijze wil de Vrije Omroep een platform voor alle vrije geesten en ongebonden organisaties in Nederland aanbieden. Zie het als een kans. Het is aan de mensen of ze deze kans grijpen of niet.’

  Wil je de Vrije Omroep steunen? Dat kan door via:
  www.vrijeomroep.nl
  voor 5,72 euro per jaar lid te worden.

  Op de website zijn diverse persberichten, interviews en informatie om te ervaren waar de omroep staat.

  Veel plezier en we zien je (welkome) steun graag tegemoet.

  Groetjes, Raguel
This reply was deleted.

Groepen