Gender

Male


Location

Dongen, Noord Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Organisaties en leiders begeleiden in heelheid: het ontdekken en aangaan van het verborgen potentieel. Middels organisatie advies, leiderschapscoaching & deep coaching.


Wat is je website?

https://www.crystalconcepts.nl


extra website

https://www.jacogeense.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit is voor mij een reis, een avontuur om steeds meer van mijn eigen verborgen potentieel te ontdekken. Steeds meer in de wereld staan door het aangaan van de confrontaties met mezelf, ook in het contact met anderen. En het verbinden van de zintuigelijke realiteit met het mystieke.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Toen ik nog geen dertig was, was ik hard bezig burnout te raken als 'succesvolle' IT-manager. Toen is mijn zoektocht gestart om mijn energie terug te vinden, zowel via de westerse psychologie, als via de oosterse filosofieen. Energie vrijmaken en laten stromen in mezelf, is sindsdien een wezenlijk deel in mijn leven geworden. Voor mij hebben energetishe kristallen een zeer positief effect in dit proces. Uiteindelijk op verzoek van gebruikers heb ik naast mijn organisatie advies en coaching hiervoor een specifieke productlijn opgezet.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als organisatie adviseur / coach ondersteun ik leiders in het vinden van het / hun verborgen potentieel. Dat kan ik alleen door zoveel mogelijk te ZIJN en door vanuit ieder contact mijn eigen lessen te leren. De energetische kristallen die ik heb ontwikkelt, ondersteunen mensen en bedrijven in het laten stromen van gestagneerde energie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Haal NU uit het leven wat er in zit door je verlangen te volgen.