Gender

Male


Location

Dongen, Noord-Brabant


Birthday:

September 20


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

activeren van mannelijke- & vrouwelijke energie werken met sexuele energie & kundalini herstellen verbinding met hart en ziel begeleiden van ondernemers met hun bedrijf op zielsniveau potentieel ontwikkeling van mensen en bedrijven


Wat is je website?

http://www.jacogeense.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

voor mezelf: mijn werkelijke verlangens volgen en op die manier voluit leven. voelen dat het stroomt in mij en in mijn omgeving. en daarmee een hemel op aarde creeeren. voor mijn omgeving / het grote geheel: anderen inspireren en uitdagen voluit te even door hun hart en ziel te volgen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

al vanaf heel jong heb ik thuis geleerd om mezelf opzij te zetten en mijn energie af te sluiten. als het ware er niet te zijn. sinds mijn 28e ben ik vele leermeesters tegengekomen: coaches, mediums, clienten en vooral niet te vergeten: mijn 2 kinderen. dit zijn by far mijn grootste leermeesters. :-)


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als energetisch coach mensen in het laten stromen van hun levensenergie en zich te verbinden met hart en ziel. als spiritueel business coach begeleid ik ondernemers in het neerzetten van hun bedrijf in lijn met de ziel.


Mijn advies/quote aan anderen:

leef voluit & laat het leven door je stromen