Gender

Female


Location

Bussum, Noord Holland


Birthday:

April 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik heb mij gespecialiseerd in de invloed die kleur heeft op het gedrag en gevoel van volwassenen en kinderen. Ik geef adviezen voor kleurtoepassing op het gebied van interieur en huisstijl aan particulieren en bedrijven. Ik adviseer over het kleurgebruik in logo's, visitekaartjes, website. Komt de uitstraling overeen met de boodschap die het bedrijf wil overbrengen? Ik treed mensen open en eerlijk tegemoet en kan mij goed in de ander verplaatsen. Mensen voelen zich prettiger in een woon- of werkomgeving met door mij geadviseerde kleuren. Ik stel persoonlijke kleurprofielen samen "Caleidoscopen", om mensen te coachen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met kleur als ingang krijgen zij inzicht in hun talenten, innerlijke verlangens, uitstraling en uitdagingen. Ik kan mij goed verplaatsen in de ander en de behoeften herkennen. Ik begeleid mensen liefdevol vanuit een open en eerlijke benadering naar een situatie waarin zij in harmonie zijn met zichzelf en hun leefomgeving. Dat is mijn missie en de doelstelling van mijn bedrijf: Colour Harmony.


Wat is je website?

http://www.colourharmony.nl


extra website

http://www.ondernemenmetkleur.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij in verbinding staan met de energie in mijzelf en om mij heen. Ik zie het als een uitdaging om spiritueel gerelateerde zaken praktisch te maken, toepasbaar in het dagelijkse leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb mij altijd verbonden gevoeld met de natuur vanuit een ervaring van totale eenheid.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik zie het als een uitdaging om spiritueel gerelateerde zaken praktisch te maken, toepasbaar in het dagelijkse leven. Ik breng mensen in contact met hun (latente) behoeften en gebruik mijn kennis, ervaring en intuïtie om hen in de bevrediging daarvan te begeleiden. Met kleur ondersteun ik hen in hun eigen proces.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef kleurrijk!


Jacqueline van Tol commented on erna smeekens's blog post Bestemming
"Hai Erna,
ik herken veel in jouw verhaal en ook in de reacties erop. Soms is het pad dat ik wil lopen heel helder en soms ben ik het spoor een beetje bijster. De kunst voor mij ligt in het blijven vertrouwen dat ik de weg weer kan vinden ook al…"
Jan 2, 2010
Jacqueline van Tol posted a discussion in Mededelingen van leden
Hoe kun je de invloed van kleur gebruiken om je onderneming en jezelf succesvol te maken?Lees in mijn nieuwste boek Succesvol ondernemen met de kracht van kleur (ISBN 9789461020017) hoe je kleur kunt inzetten voor een heldere huisstijl, gezond…
Oct 12, 2009
Jacqueline van Tol left a comment for Alwin Notenboom
"Beste Alwin, jouw visie op samen succesvol ondernemen spreekt mij aan. Mooi ook: jezelf ontwikkelen vanuit rust. Mijn boek dat dit najaar uitkomt, gaat over succesvol ondernemen met de kracht van kleur. Hoe zet je als bedrijf een positief imago neer…"
May 19, 2009

Groepen