Gender

Male


Location

Arnhem


Birthday:

March 23


Age:

68


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik begeleid mensen in hun bewustwordingsproces. Ik ben coach en trainer. Mijn focus ligt op het bewust maken en ontdekken van menselijk potentieel.


Wat is je website?

https://www.janpeijen.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Zijn in het nu, vertrouwen in wat er is. Genieten en me gedragen voelen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat is een lang proces en het gaat ook door. Ik heb vooral door persoonlijke ervaringen en ontmoetingen met anderen een innerlijke groei doorgemaakt waar ik erg dankbaar voor ben.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik verbind voortdurend mijn intentie met de intentie van degene die ik begeleid. Ik begeleid anderen bij een stuk van hun ontdekkingsreis. Ik maak o.a. gebruik van het Talentenspel dat is ontwikkeld door Willem Glaudemans en verbind dat met de innerlijke vonk die iedereen in zich draagt.


Mijn advies/quote aan anderen:

Geniet van je successen


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hi Jan,

  leuk je te leren kennen. Wellicht kunnen we dat ergens in januari 2011 doen, dan is het mogelijk wat rustiger. Goed idee?

  Warme groet, Vibeke
 • Beste Jan,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
This reply was deleted.