Gender

Female


Location

Sanssat


Birthday:

October 25


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Yolande Centre d´Art Sanssat is een spiritueel workshopcentrum in Frankrijk voor liefhebbers van kunst, cultuur en natuur. Wij hebben holistische workshops gebaseerd op Lichaam, Geest en Atelier. Iedere workshop heeft 2 tot 3 coaches en een eigen keukenteam. Onze tuinen en ons sociale systeem zijn gebaseert op de principes van de permacultuur. Aanwezig zijn: Binnen: schilder en beeldhouwatelier, dans / yogazaal, meditatiekapel / stilteruimte, bibliotheek en de Grand Salon met houtvuur. Buiten: De droomtuinen zijn opgebouwd in de vier elementen met een natuurpodium met beamer en groot buitenscherm, klein podium, groot grasveld voor spelen, 2 vuurplaatsen, buitenkeuken met bar, terras onder de druiven, natuurterras en de theetuin. Vlakbij zijn de bergen van La Montagne Noire, het labyrinth van Billy en de gezondheidsbronnen van Vichy. Voor meer informatie: www.ycas.nl Zie ook mijn Ning Netwerk: Yolande Centre d ‘Art Sanssat Vanaf April zijn wij in Frankrijk: 0033 470


Wat is je website?

http://www.ycas.nl


extra website

http://www.yolandecentredart.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Liefde zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Osho, Eckart Tolle, Rudolf Steiner,Yung.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn werk als beeldend kunstenaar is een uitbeelding van mijn overtuiging dat mens, dier, plant en steen gelijkwaardig aan elkaar zijn en elkaar nodig hebben om in ontwikkeling te zijn.


Mijn advies/quote aan anderen:

Deel jouw talenten en passies, bundel al die gouden energie en zet deze om in actie.


Workshops in Frankrijk published events
Apr 29
Workshops in Frankrijk posted a video
The vernissage ( opening beeldentuin ) of Yolande Centre d'Art Sanssat was a big feast., It was filmed with small pocket camara's. and in the video, edited with other earlier videoshots in that garden.
Apr 29
Workshops in Frankrijk left a comment for Lea Manders, astrologe
"Ha Lea,
Je hebt je opgegeven omdat je graag een workshopweek wilde organiseren in Yolande Centre d´Art Sanssat in Frankrijk. Je staat ingeschreven voor 11 t/m 18 Juli 2014. Is het mogelijk dat je een klein stukje schrijft over deze workshop en een…"
Oct 13, 2013
Workshops in Frankrijk posted a discussion in Mededelingen van leden
Yolande Centre d´Art Sanssat, spiritueel workshopcentrum, zoekt voor haar seizoen 2014 nog coaches, muzikanten en keukenteams, mensen die ervan houden om vegetarisch te kokkerellen voor groepen. Voor meer info:…
Sep 4, 2013
Workshops in Frankrijk left a comment on Directeuren en bestuurders
"Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Yolande, beeldend kunstenaar en directeur en creator van Yolande Centre d´Art Sanssat, een spiritueel workshopcentrum in het groene hart van Frankrijk. Het is hier nog stil, vol leven en met prachtige natuur. Dat…"
Sep 2, 2013
Workshops in Frankrijk commented on Workshops in Frankrijk's event Spiritueel centrum voor groei en ontwikkeling in Frankrijk.
"Gaaf Lea. Ik heb je al toegevoegd op mijn website www.ycas.nl
Maar nu moeten we nog een datum vinden.
Heb je voorkeur?
Laat het me weten, anders bel ik je morgen even.
Liefs
Yolande"
Sep 1, 2013
Workshops in Frankrijk left a comment on Coaches
"Om een fijne afsluiting van dit jaar te gaan organiseren met kerst/oud en nieuw 2013
én
om een boeiend programma te gaan organiseren voor een nieuw seizoen in 2014
ben ik op zoek naar coaches, trainers, leraren en andere workshopgevers
die een week…"
Aug 29, 2013
Workshops in Frankrijk left a comment for John van den Bosch
"Hai John,
Ik heb even op jouw sites gekeken en gelijk maar even de zelf analyse testjes gedaan. Heel interessant!Een bespreking over een workshop in dit paradijs lijkt me dan ook een heel goed idee.Ik zie je in Augustus graag even langs komen.…"
Jun 27, 2013
Workshops in Frankrijk posted photos
Jun 26, 2013
Workshops in Frankrijk posted a discussion in Mededelingen van leden
http://vimeo.com/68314878Op 8 uur rijden vanaf Nederland ligt Yolande Centred ´Art Sanssat, een kunst, cultuur en natuurcentrum, opgebouwd in de vier elementen. Wij hebben 8 slaapkamers met 12 slaapplaatsen. Er is een kampeermogelijkheid voor 2…
Jun 26, 2013
Workshops in Frankrijk posted a blog post
YOLANDE CENTRE D 'ART SANSSAT is op zoek naar enthousiaste en actieve mensen die graag leiding willen geven aan het neerzettten van hun persoonlijke workshop.Voor meer informatie: www.yolandecentredart.com Neem contact op met Yolande.
Nov 20, 2012
Workshops in Frankrijk left a comment for Marijke ten Brink
"Hai Marijke
Ik ben heel blij dat je hebt laten blijken geinteresseerd te zijn in het geven van workshops in Yolande Centre d 'Art Sanssat. Ik ben nu bezig met voorbereidingen en inventariseren van het een en ander. Zou jij je a.j.b. ook willen…"
Feb 10, 2011
Workshops in Frankrijk left a comment for Marijke ten Brink
"Hai Marijke

Dank voor je berichtje dat je geinteresseert bent om workshops te komen geven in Yolande Centre d 'Art Sanssat in Frankrijk.
Ik heb je website doorgenomen en vind je tekeningen heel persoonlijk en eigen wat ik zeer waardeer. Ook de…"
Aug 4, 2010
Workshops in Frankrijk posted a discussion in Mededelingen van leden
en ja hoor, na een jaar intensief werken is er een zeer inhoudelijke nieuwe website met prachtige foto's en veel informatie over het culturele erfgoed, onze missie, onze geschiedenis en onze doelstellingen.Voor mensen die van kunst, cultuur en…
Jul 31, 2010
Workshops in Frankrijk left a comment for Carla Ferkranus
"Hai Carla
Wat jammer nou. Mijn centrum ligt verhoogd langs de weg en is zeker niet rolstoeltoegankelijk. Het is een soort kasteeltje en er zijn trappen te beklimmen om er te komen.
Via de achterkant is dat niet nodig maar de weg daarnaartoe, langs…"
Jun 16, 2010
Workshops in Frankrijk commented on Hans Buijsrogge's blog post Boekpresentatie 'Succeskompas, richting geven aan je leven en werk'
"Hai Theo,
Met enorm veel plezier ben ik je boek aan het lezen.
Het is heel inspirerend en duidelijk geschreven. Mijn plan is om aankomende zomer een workshop te geven met als titel succes kompas waarbij we jou boek gaan lezen en uitwerken!
Ik dacht;…"
Mar 12, 2010
More…