Gender

Female


Birthday:

August 3


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het Talent anderen bewust te maken van hun 'Divine-ness'.


Wat is je website?

https://www.success4life.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij leven van binnen naar buiten. Ten dienste staan van anderen door je te ontwikkelen naar je hoogste Zijn en een dusdanige emotie uit te leren stralen opdat anderen ook willen ontwikkelen naar hun hoogste Zijn. Helpen beseffen dat we allen in verbinding staan en meer gelijk zijn dan verschillend. Allen uniek binnen één geheel!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

September 2006 na een seminar-weekend in België waarin meerdere facetten van innerlijke kracht werden behandeld werd een omgeving van mogelijkheid tot transformatie gecreëerd. Een sneeuwbaleffect van inzichten was het gevolg. Het worden uitgedaagd voor het schrijven van mijn persoonlijke Credo en levensmissie hebben blijvend mijn kijk op mezelf en anderen getransformeerd. Dank je Carl voor het stellen van de juiste vragen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Een ieder met wie in werk helpen ontdekken dat we meer gelijk zijn dan verschillend. Het gegeven dat we allen in verbinding staan en vanuit daar samen kunnen groeien naar al we het liefst zijn willen. We hebben elkaar altijd nodig om te groeien in of naar wat we willen zijn, bereiken of doen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leer, geniet en deel kennis.