Gender

Female


Location

Noord-Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben psychologisch astroloog, counsellor en coach.Daarnaast werk ik met mijn intuitie.Het is mijn kracht om counselling, astrologie en spiritualiteit te vertalen naar een praktische toepassing in het dagelijkse leven. Ik werk zowel voor bedrijven als particulieren. Kijk voor alle mogelijkheden op www.lifecompass.nl


Wat is je website?

http://www.lifecompass.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij een extra dimensie en toevoeging aan het aardse bestaan. Het is een manier van leven, waardoor alles begrijpelijker wordt. Ik houd niet van zweverigheid, maar doe mijn best om spiritualiteit te integreren in het dagelijkse HIER en NU. Ik benader de mens als geheel; Lichaam Geest en Ziel. Iedereen wordt in mijn praktijk dus ook holostisch benaderd. In mijn werk mag ik mensen helpen op weg naar inzicht en heelwording in zichzelf, zodat ze het beste uit zichzelf mogen halen. Ik heb het mooiste werk dat er is!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn inzichten zijn gegroeid door mijn persoonlijke leven, groei en ontwikkeling. Ik heb een zesjarige studie Psychologische Astrologie afgesloten met een erkenning door de Astrologische Vakvereniging Nederland. Daarnaast ben ik counsellor/ coach. Hierdoor heb ik nog meer tools om mensen met wat voor problemen dan ook op weg te mogen helpen.Door mijn studies heb ik aardig wat zelfkennis ontwikkeld ( je bent zelf je eerste studiemateriaal uiteindelijk), en ben ik gegroeid naar wie ik ben. In het leven heb ik natuurlijk de nodige uitdagingen gehad, die me ook verder op mijn pad geholpen hebben.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles. Ik heb een praktijk waarin ik werk met verschillende disciplines; Astrologisch Adviesbureau Ik breng adviezen uit aan bedrijven en personen over te verwachten ontwikkelingen en mogelijkheden op bv zakelijk gebied. Ook adviseer ik bij sollicitatieprocedures en inpasbaarheid van personen binnen een team. Met betrekking tot conflictsituaties op de werkvloer kan ik openingen geven, waardoor partijen weer tot elkaar kunnen geraken. Praktijk voor Psycho Astrologie Ook de individuele mens kan ik helpen een aantal zaken tot duidelijkheid te krijgen. Inzicht in je persoonlijke situatie geeft vaak veel duidelijkheid en voldoende mogelijkheden om weer verder te kunnen met je leven. Spiritueel Mediator Naast mijn astrologische vakkennis, heb ik mij ook ontwikkeld op spiritueel gebied. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om op nog dieper niveau duidelijkheid te scheppen voor clienten. Energetische en onderbewuste of onbewuste patronen worden op die manier snel opgespoord. In aanvulling op de Astrologie werk ik oa met Engelenenergie, Transformatietherapie, Dromenuitleg, Edelstenen, Pendelen, Channelen en Healing. Counselling Counselling is professionele, laagdrempelige, niet sturende psychische begeleiding middels gesprekken, waardoor de persoon zelf zijn problemen duidelijk krijgt en kan oplossen of leert er anders mee om te gaan Doelstelling Mijn doel is het promoten van counselling, spiritualiteit en serieuze astrologie. In de eerste plaats wil ik counselling astrologie en spiritualiteit toegankelijker maken voor iedereen. Dat probeer ik door informatie op een heldere manier aan te bieden. Daarnaast wil ik je door middel van de aangeboden diensten vertrouwd maken met astrologie counselling en spiritualiteit en de mogelijkheid bieden meer inzicht in jezelf en anderen te verkrijgen, alsmede in situaties waarin je zoal verzeild kan raken, en daar waar nodig tot verandering te komen. Ook is er de mogelijkheid inzicht te verkrijgen in het functioneren van je bedrijf en/ of werknemers. Kort gezegd: ik wil counselling, astrologie en spiritualiteit onder de mensen brengen. Daarnaast wil ik graag bijdragen aan het spiritueel bewustzijn van mensen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Denk in je mogelijkheden in plaats van je beperkingen


Karin Vrielink posted a discussion in Boeken
Eindelijk gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Na ruim zes en een half jaar de daghoroscoop geschreven te hebben, is het nu tijd om de daghoroscoop uit te brengen als scheurkalender. Voor al mijn trouwe lezers, en nieuwe lezers.  Ik breng…
Oct 1, 2013
Karin Vrielink left a comment on Media
"Beste groepsleden.
Ik doe mee aan de Meaningfull Profit Award. Mijn idee daarvoor is een centrum dat reguliere en alternatieve vormen van gezondheiszorg ( dus ook spiritualiteit) combineert. een deel van de mogelijke winst mag terugvloeien in een…"
Jun 7, 2011
Karin Vrielink left a comment on Coaches
"Beste groepsleden.
Ik doe mee aan de Meaningfull Profit Award. Mijn idee daarvoor is een centrum dat reguliere en alternatieve vormen van gezondheiszorg ( dus ook spiritualiteit) combineert. een deel van de mogelijke winst mag terugvloeien in een…"
Jun 7, 2011
Karin Vrielink left a comment on Coaches
"Hallo Allemaal,
Dit Spiritueel Ondernemersnetwerk, is voor mij een aangename verrassing. Goed om te weten dat steeds meer mensen de medemens en de wereld vanuit Spiritualiteit benaderen. Ik werk als A.V.N. Astrologisch Psycholoog, Spiritueel…"
Dec 24, 2008
Karin Vrielink left a comment on Media
"Hallo Allemaal,
Mijn grootste passies zijn Astrologie, Spiritualiteit, Counselling en programma's maken. Zo'n twintig jaar geleden ben ik begonnen op lokaal gebied, en uiteindelijk ben ik daarmee zelfs landelijk actief geweest. Op dit moment…"
Dec 24, 2008

Groepen