Gender

Female


Location

Balkbrug


Birthday:

April 27


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik kan jou je authentieke blauwdruk vertellen via jouw Human Design. In combinatie met persoonlijke begeleiding en indien gewenst naamanalyse. Daarmee leer je jouw specifieke unieke kenmerken kennen, zodat je geen aangepast gedrag meer hoeft te hebben, maar kan gaan experimenteren om helemaal JIJ te zijn.


Wat is je website?

https://www.jouwpersoonlijkedesign.nl/


extra website

https://www.intensetherapy.nl/speedcoaching


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij, dat je respect het voor de verschillen. Iets niet vanuit één zienswijze benadert. Mogelijkheden openhoud. Vanuit een liefdevolle benadering elkaar tegemoet treden. De ander laten zijn wie die is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

De basis in mijn leven is dat ik altijd al helderziende en helder voelende waarnemingen had. Vanuit deze waarnemingen ben ik me blijven verwonderen over hoe mensen doen en vooral dat ze blijven lijden aan iets waaraan je niet zou hoeven te lijden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Vanuit de ontwikkelingspsychologie, mediamieke therapie en Human Design, begeleid ik mensen, persoonlijk, met hun relatie, met hun kinderen en ondernemers met hun bedrijf. Die combinatie werkt geweldig snel en inzicht gevend en brengt je vooral op jouw eigen pad, waardoor je kan gaan stromen in plaats van energie verliezen.


Mijn advies/quote aan anderen:

"Wat je geeft, krijg je met ongelooflijke precisie terug"


Karin den Dulk is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jul 1