Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

March 18


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Door mijn empathische vermogens, analytische denktrant én kennis van religie en spiritualiteit ben ik in staat anderen bij te staan bij het vinden van antwoorden op levensvragen als ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik?’ en ‘hoe geef ik vorm aan mijn leven’.


Wat is je website?

https://kristarosendahl.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij in verbinding staan met alles wat leeft; mensen, dieren, planten, bomen. Het is de realisatie dat we zowel afgescheiden personen zijn (jij bent jij en ik ben ik) en tegelijk op alle niveaus met elkaar zijn verbonden. De uitdagingen van onze tijd lossen we niet alleen op met meer cijfers, meer grip en meer technologie. We hebben ‘food for the soul’ oftewel spiritualiteit nodig om op een nieuwe manier naar onszelf en de wereld te kijken. En een visie te ontwikkelen waarin onderlinge verbinding met al wat leeft centraal staat.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Bij deze vraag moet ik meteen denken aan een lange reis van 2 jaar door Europa en Azië, nu alweer zo’n 20 jaar geleden. De mooiste herinneringen bewaar ik uiteindelijk aan de vele bijzondere ontmoetingen met andere mensen. Tijdens die reis realiseerde ik me meer dan eens dat we los van verschillende religies, kleding, eetgewoonten, muziekvoorkeuren eigenlijk allemaal hetzelfde willen: in vrede leven met elkaar en een goede toekomst voor onze kinderen. Dat we echt veel minder van elkaar verschillen als vaak wordt gedacht.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn werk gebruik ik oude wijsheidsleren als astrologie en handleeskunde als tools om tot zelfkennis te komen. Het aparte is, dat hoewel we in de basis niet veel van elkaar verschillen, we uiteindelijk wel andere behoeften en neigingen hebben. Wat voor mij goed werkt, werkt voor jou misschien helemaal niet. In die zin zullen we toch allemaal ons eigen pad moeten vinden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Mijn advies: go soulsearching, onderzoek voor jezelf wat wel en niet bij je past.


Krista Rosendahl is now friends with Ingen Wagenaar, Maurits Dekker and Mary
Feb 6
Krista Rosendahl is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Dec 11, 2021