Gender

Female


Location

Aarlanderveen


Birthday:

September 19


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

De EQ Academy is in 2003 opgericht om jong en oud te begeleiden in persoonlijke en emotionele groei.

Mijn visie is gebaseerd op de holistische samenhang van het het hele lichaam. Hoofd, hart en lijf zijn een geheel en kun je niet afzondelijk van elkaar benaderen. Iedere hulpvraag van wordt vanuit deze samenhang tussen het mentale, fysieke en emotionele onderzocht en behandelt. Ik geloof in een gelijkwaardige relatie tussen mijn cliënt en mijzelf. Als er een klik is tussen cliënt en hulpverlener, kan beter het ‘zelfhelend vermogen’ van de cliënt worden aangesproken.

Emotionele intelligentie draagt bij aan een diepere kennis van het zelfbewustzijn, in relatie tot gevoelens van onszelf en die van de ander.

Spirituele intelligentie, stelt ons in staat om intuïtief, creatief en meerdimensionaal te denken. In mijn begeleiding geef ik ook aandacht aan spirituele ontwikkeling. Bij spirituele ontwikkelen draait het er om dat je meer leert vertrouwen op je gevoel, je intuïtie. Dat vertrouwen groeit naarmate je je spiritueel verder ontwikkelt. Spirituele groei komt vanzelf op je pad als je er open voor staat. Ook daar kun je feilloos op vertrouwen.

Larissa Gies
Oprichtster EQ Academy


Wat is je website?

https://www.eqacademy.nl


extra website

https://www.journeyofalifetime.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een collectief verbinden van positieve energie vanuit een balans in hart, geest en lijf. En het voelen van de intentie en het ritme van ons hart en het leren aan te sluiten bij dit ritme.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid door het werken met paarden in de Outback van Australië.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik coach, geef lezingen, teamassessments en teamcoaching waarin ik mensen bewust maak van de invloed van gevoelens en gedachten op gedrag. En hoe je deze gevoelens en gedachten beter op elkaar kunt afstemmen. Wat jou verlangen en het vinden hiervan in de weg staat. Welke energetische veranderingen je gemakkelijk zelf in beweging kunt brengen om aan te kunnen sluiten bij je échte passie. Wij brengen mensen letterlijk in beweging door ze te laten voelen d.m.v. het doen, doen is ervaren, ervaren is leren en dus nooit meer vergeten. 


Mijn advies/quote aan anderen:

Creeër een betere wereld door te leren hoe emotionele intelligentie het verschil maakt.


Larissa Gies updated their profile
Jun 21, 2022
Larissa Gies updated their profile photo
Jan 24, 2022
Larissa Gies updated their profile photo
Jan 24, 2022
Larissa Gies updated their profile
Jan 24, 2022
Larissa Gies posted videos
Apr 29, 2020
Larissa Gies posted a blog post
 Inner BalanceOm te kunnen gaan naar jouw diepere laag, jouw verborgen pad in dit leven, het herkennen van jouw verlangen, jouw reden tot dit bestaan.-Wat zou er mogelijk zijn... als er zoveel meer in het leven is dan wat je op dat moment…
Jan 3, 2013
Larissa Gies left a comment for Andrea Brandes
"Welkom Andrea"
Dec 2, 2010