Gender

Male


Location

Culemborg


Birthday:

December 11


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Heb jij een mooie onderneming of baan waar je met passie en ambitie voor gaat? Loop je tegen telkens dezelfde blokkades aan die leiden tot stress, frustratie of onzekerheid? En heb je al workshops of trainingen gevolgd om te groeien in bewustzijn? Besef jij dan ook dat jouw persoonlijke groei tot groei van je omgeving leidt en omgekeerd? Dat jij zelf de sleutel bent voor verandering?

Wil je doorpakken en een doorbraak realiseren om verder te komen? Stappen zetten die beklijven? Waarbij jij je hartsverlangen omzet in resultaat? Zonder nog harder te gaan werken of meer je best te gaan doen? Dat kan door dieper te kijken dan gebruikelijk. Met support van een ervaren ondernemer én coach die goed is afgestemd op jou.

Mijn klanten zijn vaak verrast over de impact van mijn sessies. Vaak komen ze in één sessie al terug in hun kracht en gaan nieuwe handelingsperspectieven zien. Lees de aanbevelingen op mijn website dekatalysator.nl maar.

LIFE COACH, LOOPBAAN COACH, ONDERNEMERS COACH ÉN TRANSFORMATIE COACH IN ÉÉN
Ik gids je graag door jouw verandering heen. Omdat jij, met je hart op de goede plek, voorwaarts wil, vastloopt of jezelf in de weg zit én bereid bent dieper te kijken. Bij mij leer je geen trucjes en ik doe niet aan symptoombestrijding. Omdat er vaak iets anders nodig is om structureel verder te komen. Met mijn support krijgt je meer zicht op je blinde vlekken en gewoontes die je tegen dezelfde blokkades doen oplopen en onzeker maken.

Ik ben integraal coach, NOBCO gecertificeerd en coach op senior practitioner level. Ook ben ik spaceholder of facilitator van bijeenkomsten. Met mijn sensitiviteit, analytisch vermogen en creativiteit maken we in korte tijd grote stappen.

Als ondernemer met 20 jaar ervaring ben ik diep gegaan om te groeien in persoonlijk bewustzijn. Zo heb ik ervaren dat bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en stappen te zetten die kunnen beklijven. Dankzij mijn eigen innerlijke transformatie ben ik nu veel authentieker en meer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Daarnaast heb ik veel ervaring met het co-creëren van netwerkinitiatieven, faciliteren van veranderprocessen en in 10 jaar opbouwen en leiden van een adviesbureau.

Mijn klanten zijn vaak (al dan niet bewust) hooggevoelig en/of hebben last (gehad) van overspannenheid, stress of burn-out verschijnselen. Ze zoeken een gids op het pad van bewustzijn. Iemand die ze kunnen vertrouwen en met veel ervaring helpt stappen te zetten die beklijven.


Wat is je website?

http://dekatalysator.nl


extra website

http://integrale-coaching.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

IQ, EQ (emotionele intelligentie) en SQ (spirituele intelligentie) in verbinding met elkaar brengen. Aanwezig zijn, in het nu, Presence. Verbonden zijn, met mijzelf en daarmee met anderen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijzelf tegenkomen in mijn werk en relaties, werken aan mezelf. Diep gaan, helen en integreren. Zie bijvoorbeeld ook mijn blog http://dekatalysator.nl/in-5-stappen-meer-jezelf/


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb twintig jaar ervaring als ondernemer, onderzoeker, consultant en facilitator van bijeenkomsten. Mij heeft altijd geïntrigeerd hoe iets werkt en waarom dingen lopen zoals ze lopen. In mijn zoektocht heb ik ervaren dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en hoe ik een situatie kan beïnvloeden. Dankzij workshops, therapie en intensieve trainingen op top niveau heb ik grote, transformerende stappen gemaakt. Deze doorleefde ervaring is inmiddels leidend geworden in mijn werk als integraal coach.


Mijn advies/quote aan anderen:

Doe het zelf maar niet alleen