Gender

Female


Location

Drogeham


Birthday:

December 3


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Virtual Assistant VA+ Voor jou wil ik werken! De persoon die iets voor de wereld wil betekenen. Die er heel bewust voor heeft gekozen om de wereld mooier te maken. Die ervoor heeft gekozen de mens sterker te maken door middel van bewustzijn en zelfliefde. Want wat zijn we vaak bewustzijn en zelfliefde kwijtgeraakt. Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heb ik ondervonden hoe belangrijk bewustzijn en zelfliefde is, wat het met je doet. Ik voel heel helder dat het mijn doel is om mee te werken aan meer bewustzijn en zelfliefde in de wereld en dat geeft toch een fijn gevoel! Wil je meer over mij weten, neem dan contact met mij op. Wat ik heel belangrijk vind is dat wij een connectie/klik hebben samen. Ik zou dit heel graag samen met je onderzoeken door een offline of online koffiemoment.


Wat is je website?

https://puurlonneke.nl/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewust leven en zelfliefde. Mijzelf kwetsbaar mogen opstellen. Het ontdekken van mijzelf en de mensen om mij heen zonder oordeel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Al jaren loop ik rond met het gevoel ik ben op zoek naar iets in mijn leven, maar wat? Ik zit nu in het jaarprogramma van Patty Golsteijn en hier speelt bewustzijn/spiritualiteit een grote rol. Wat mijn ogen en gevoel heeft geopend. Ook heb ik via Patty Esmeralda Heij ontmoet en deze ontmoeting heeft mijn ogen geopend. Zo'n fijn gevoel.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben Virtual Assistant en heb door de gespreken met Patty ontdekt dat ik het beste tot mijn recht kom wanneer ik mensen kan ondersteunen die iets voor de wereld willen betekenen, de wereld mooier willen maken en mensen willen helpen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Als je ervoor hebt gekozen te leven vanuit bewustzijn, ben ik er voor jou!


Inge Van Reusel and Lonneke are now friends
Oct 6, 2021
Alfred Stenekes and Lonneke are now friends
Oct 1, 2021
Anouk Wiggers and Lonneke are now friends
Aug 18, 2021
Mirjam Schouten BASc. and Lonneke are now friends
Aug 18, 2021
Elisabeth Roest Kempemo and Lonneke are now friends
Jul 16, 2021
Veerle Pasmans and Lonneke are now friends
Jul 10, 2021
Fanny.d and Lonneke are now friends
Jul 8, 2021
Lonneke posted a blog post
In mei ben ik ingestapt bij het jaarprogramma VA+ van Patty Golsteijn.Wat heb ik al veel geleerd en mooie inzichten gekregen mede ook door Esmeralda Heij.Niet alleen inzichten in het werken als VA maar ook in mijn eigen persoonlijke…
Jul 8, 2021
Lonneke is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jul 8, 2021