Gender

Female


Location

Hilversum, Noord Holland


Birthday:

March 17


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het onderzoeken en benoemen van de natuurlijke talenten in mensen en deze creatief vertalen naar functie(s), een baan of onderneming die daarbij past. Ruimtegevend leiderschap zodat ontwikkelingsprocessen in mensen zich ontvouwen, talenten worden ingezet en de grootst mogelijke creatie zich realiseert.


Wat is je website?

https://www.atma-reizen.nl


extra website

https://www.atmacoaching.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het leven accepteren zoals het zich aandient. Alle gedachten en gevoelens daarin accepteren.. ze komen en gaan. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen gedachten en gevoelens. Mezelf volledig leven, niet bang zijn voor mezelf. Voorbij angst gaan. Vanuit mijzelf bijdragen aan anderen en het geheel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Met het weten wat de essentie van leven is, ben ik geboren. Tijdens mijn leven ervan afgeraakt... en ook weer naar teruggekomen. Op moeilijkere momenten in mijn leven waren er mensen die mij belangrijk ondersteunden. De filosofie en levenswijze van de Inca's en Shambhala (menselijk krijgerschap) zijn belangrijke inspiratiebronnen voor mij.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Organiseren en begeleiden spirituele programma's India, Egypte en Peru. Loopbaan- en ondernemerscoaching met als kern het jezelf leven! Dit individueel en in projecten binnen bedrijven.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef jezelf volledig!