Gender

Male


Location

Leiden


Birthday:

April 15


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

trainen - coachen - adviseren - MVO - persoonlijkheidstypen (MBTI) - milieu - duurzaamheid - teamsamenwerking - leidinggeven - train-de-trainer - persoonlijke-effectiviteit - loopbaanvragen - zingeving in je werk - balans werk/privé


Wat is je website?

https://www.teamability.nl


extra website

https://linkedin.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het 'geestelijk' zijn, in de zin dat een mens (en de wereld) meer is dan materie. Van huis uit was er voldoende geld in de familie, maar dat bracht zeker niet vanzelf geluk. Het gaat om iets anders. Liefde, kracht, wijsheid en plezier zijn belangrijke waarden; juist omdat we spirituele wezens zijn. Genieten, persoonlijke ontwikkeling, bijdragen aan anderen geven me meer het gevoel dat ik echt 'leef' dan bijv. 'beter zijn dan anderen'. Anderzijds moet er wel brood op de plank zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Belangrijk voor mij waren de vroege dood van mijn vader, waardoor ik al vroeg filosofeerde over de zin van het leven. De beperktheid van de techniek (ik ben werktuigkundig ingenieur uit Delft) versterkte mijn belangstelling voor filosofie, psychologie, maatschappijvraagstukken en spiritualiteit. Verder heb ik veel workshops en trainingen gedaan in persoonlijke ontwikkeling. Allemaal heel boeiend. Met als belangrijkste (maar zeker niet enige) inspiratiebron het boeddhisme.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik train, coach en adviseer mensen in persoonlijke effectiviteit, samenwerking, leidinggeven, e.d., vanuit een visie waar spiritualiteit een onderdeel is. Ook geef ik workshops en trainingen over 'zingeving in je werk', vanuit zowel eigen als bestaande modellen en ideeën.


Mijn advies/quote aan anderen:

Luister naar je hart en geniet van het leven.


Maarten Stoffers replied to Sherina Ghafoerkhan's discussion Gezocht! mooie workshop ruimte in regio Leidschendam - Voorburg
"Wellicht veel te laat, maar misschien ook niet: in Leiden is sinds kort een mooie zaal bij Sijthoff-Leiden (Doezastraat in Leiden). Van een non-profit-organisatie. Succes, hartelijke groet, Maarten"
Dec 20, 2013