Gender

Male


Location

Hengelo Overijssel


Birthday:

February 17


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Spirituele coaching en healing


Wat is je website?

https://www.injehart.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Mijn passie gaat uit naar het coachen en healen van mensen die op mijn pad worden gezet, hen te begeleiden en te ondersteunen en hen te healen en in liefde te laten komen.Zodat ze ervaren wie ze ten diepste zijn van binnen. Alle middelen heb jij in je,om je leven in te richten naar je eigen wensen.Want je hart weet namelijk precies wat het moet doen.Ik zie vaak dat mensen niet weten hoe ze dat nu moeten doen,het is eigenlijk heel gemakkelijk. De wijsheid die jij nodig bent is al in je hart aanwezig en is erg krachtig. Ik werk puur vanuit mijn hart, mijn intuïtie en ontvang begeleiding en informatie via mijn Gidsen. Daarom resoneert een sessie ook direct bij de mensen die bij mij komen. Omdat ik direct in verbinding sta en dat voelen mensen. Dat is de manier waarop ik met mensen werk. Zo kan er zuiver healing en genezing plaats vinden op alle lagen van de ziel als de mensen er voor open willen staan en het toe laten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door Steeds dichter bij je zelf te leven in je eigen kern kun je worden wie je werkelijk bent. Door mijn verbinding met de lichtwereld en de samenwerking met mijn persoonlijke Gidsen, fungeer ik als brug tussen de kosmos en de aarde. Zo ontvang ik informatie, kennis, inzichten en antwoorden via mijn Gidsen, die bij elke sessie aanwezig zijn en met mij samenwerken.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spirituele coaching en healing is mijn dagelijkse werk als spiritueel medium,healer en coach.


Mijn advies/quote aan anderen:

Door Steeds dichter bij je zelf te leven in je eigen kern kun je worden wie je werkelijk bent.


Marcel ter Veer posted a status
Alle middelen heb jij in je,om je leven in te richten naar je eigen wensen.Want je hart weet namelijk precies wat het moet doen.Ik zie vaak dat mensen niet weten hoe ze dat nu moeten doen,het is eigenlijk heel gemakkelijk. De wijsheid die jij nodig…
Jan 16
Marcel ter Veer is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jan 16