Gender

Female


Location

s'Hertogenbosch


Birthday:

January 1


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mensen kan ik vrij snel doorgronden hoe ze in het leven staan. Mijn talent is dat ik hierdoor de ander vanuit kracht kan laten ervaren en stimuleren wat ze willen. Dit verweef ik in mijn werk en privé. Workshops in de natuur. Mensen mee nemen op een spelende en lichte manier zodat ze zichzelf kunnen ervaren in het ritme van hun eigen natuur.


Wat is je website?

https://www.margotyoga.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij bewust-ZIJN- Groei Ervaringen opdoen in het leven van alle dag in het NU. Mee bewegen met de stroom en er niet meer tegen te vechten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dankbaar voor de trauma's, verlies en scheiding, hierdoor heb ik de kans gekregen om te kunnen groeien. 10 jaar geleden ben ik wakker geworden. De reis naar het Altai gebergte in syberie met Janosch heeft mijn masker laten vallen. Heb een diepe connectie met Sjamanen. Boeken waarvan Eckhart Tolle en nog een heleboel inspirerende schrijvers hebben mijn leven verrijkt zodat ik iedere dag opnieuw keuzes kan maken. Voor nu houdt de bevrijding van de mens me bezig. De val van de Cabal van Janet Ossebaard heeft er een dvd over gemaakt. De laatste boeken van Christina Bernadette von Dreien geven mij hoop.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn werk maak ik mensen er o.a. bewust van dat ze het niet buiten zichzelf hoeven te zoeken. In combinatie van mind en lichaamswerk kunnen ze dit zelf ervaren en onderzoeken. Yin Yoga Ademwerk Massage Energetisch werk


Mijn advies/quote aan anderen:

“Jij maakt de wereld net iets mooier door jezelf te ZIJN!”


Margot Appelman left a comment for Victor Robert Poppenburg
"Hallo Victor Robert,
Op je website lees ik dat je een professioneel relatie-netwerk hebt opgebouwd met gerenommeerde Makelaars o.g. en projectontwikkelaars welke gevestigd zijn in Nederland.
Ik wil je graag mijn droom vertellen. Ik wil me graag…"
Mar 3, 2020