Gender

Female


Location

Abbekerk, 10 van Hoorn, 30 van Amsterdam


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Bewustzijns trainingen Herinneren wie je werkelijk bent Healen vanuit het Bewustzijn Lichter vanuit het Bewustzijn Manifesteren vanuit het Bewustzijn Healen met Engelen, Gidsen en Spirits


Wat is je website?

https://www.satsangmetmaria.nl


extra website

https://www.engelenheling.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Alles. Het is het grotere plaatje zien, zien hoe het leven in elkaar zit. Het is herinneren dat we een ziel zijn, en hoe die ziel alles ervaart, hetgeen zo heel anders is, dan we vanuit ons mensstuk dingen ervaren. Het is het geluk weer vinden in jezelf in plaats van buiten jezelf.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

We hebben allemaal spirit begeleiders, als je naar hen kunt luisteren dan kunnen ze je met alles helpen. Mijn management team zit 'daarboven'. Zij zorgen er voor dat de deuren opgaan die in het moment open mogen gaan.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Al mijn werk bestaat uit spiritualiteit. Mensen begeleiden op hun pad. Mensen weer helpen herinneren dat ze die Ziel zijn, en hoe anders onze ziel alles benaderd tov hoe wij dat als mens doen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.


Mirjam Schouten BASc. commented on Maria Henkes's blog post Hoe komen we in de flow?
"Prachtig Maria! Precies wat ik nu nodig heb qua wijsheid! Dank, Mir."
Jul 5, 2021
Maria Henkes posted a blog post
Hoe komen we in de flow?Enerzijds door het te laten stromen. Alles wat die stroom verstoort, mag eraf!Wat die stroom vooral verstoort is zwaarte !  Immers iets kan alleen maar lekker stromen als het heel licht is.Hoe kunnen we de zwaarte eraf…
Aug 7, 2020