Gender

Female


Location

Friesland


Birthday:

August 1


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Marianne Zocht rond 1998 contact met Wilma Post en volgde achtereenvolgens het traject: Individuele ondersteuning, Procesverwerking en tenslotte de Beroepsopleiding Life-Coach. Marianne ontdekte de waarde van haar kwaliteiten. Zij besloot haar levensvisie in haar werk te brengen. Daar vond zij haar passie en kon als medewerker binnen het Bezinningshotel een plaats en functie naar haar hart innemen. Marianne is inmiddels mede-eigenaar en je ziet haar hier als een blijde gastvrouw die ieder van dienst is waar nodig en begrijpt waar het om gaat.


Wat is je website?

https://www.bezinningshotel.nl


extra website

https://www.corcaroli.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit in een nieuw perspectief. Persoonlijke zingeving en passie wordt het draagvlak van de nieuwe samenleving. Deze zal gericht zijn op ieders verantwoordelijkheid binnen de samenlevingsvorm.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Onze missie De wereld verandert voor altijd...... degene die de steeds snellere veranderingen weet bij te houden kan flexibel meebewegen... WIj voelen het als onze missie om kennis en inzichten door te geven. Wij weten dat deze kennis een fundamentele bijdrage levert aan een leven met de kwaliteit om welvaart en welzijn samen te binden. Onze slogan 'For A Better Life' is actueler dan ooit. Instituut CorCaroli


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Hoe leef je vanuit je hart in een wereld waar hebzucht en begeerte de dienst uitmaken? Hoe vind je een evenwicht tussen noodzakelijke materiële behoeften en gevoelswaarden zoals welzijn en geluk? Geluk is evenwicht tussen WELVAART en WELZIJN. Je vindt het op het middelpunt van de balans, tussen deze twee polen, waar de stilte van het evenwicht heerst en de vrije keuze bestaat. Balans geeft vrijheid van keuze ‘hoofd’ of 'hart’. Ons hoofd... Ons hoofd dient ons tijdens ons fysieke bestaan te beschermen. IQ - geheugen en slimheid. Ons hart... Ons hart dient om de liefde voor het bestaan te ervaren en te leren. EQ - Emotie en medegevoel. Onze spirituele basis... Als hoofd en hart in balans zijn, als ratio en gevoel samenwerken komt het SQ vrij, dan zijn wij gereed om de zingevingsvraag, die bij ieder individu anders is, te ontdekken en gepassioneerd vorm te geven..


Mijn advies/quote aan anderen:

Wordt het geen tijd om aan jezelf te denken?


Marianne Hoeve published events
Apr 29, 2020
Marianne Hoeve posted a video
Als afsluiter van de opleiding tot Life-Coach organiseren de cursisten een fantastische zomerweek. Een week met nieuwe mensen, veel lol, lekker eten en uiter...
Apr 29, 2020