Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

September 30


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Een ander kunnen 'lezen' en duiden, in volle aandacht. Intuitief weten wat iemand kan helpen / verder brengt / in transitie brengt. Helder weten. Oprechtheid. Diepgang. Kennis van psychologie en spirituele ervaringen die gerust stellen.


Wat is je website?

https://www.mbahumancapital.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Weten dat dit lichaam en dit leven slechts 1 uitingsvorm zijn van wie wij werkelijk zijn. Innerlijk kiezen voor dat wat constant is, temidden van alle turbulentie, positief of negatief. Steun, een hulpbron, essentieel om het mysterie van dit leven te LEVEN. En het niet te zien als een probleem dat opgelost moet worden. Een bron van vertrouwen. Energetische mogelijkheden tot het oplossen van blokkades, weerstanden, bedreigingen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Op jonge leeftijd spirituele ervaringen, waardoor ik wist dat ik dit lichaam niet was. Ik begreep er echter niets van. Getriggerd door negatieve ervaringen kwam ik met mijzelf in de knoop en heb ik eerst met psychologische hulp in combinatie met mijn geloof en vertrouwen een weg gezocht. Een jarenlang verblijf in India, o.a. bij de meest bijzondere meesters in de Himalayas hebben mijn leven veranderd. Maar niets kon mij helemaal voorbereiden op wat mij daarna te wachten stond aan fysieke, emotionele en financiele problemen. Het leven zelf is de ware leerschool. Met dank aan vrienden, lotgenoten, 'meesters' en mijzelf...


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik zet letterlijk mijn kanaal open voor ingevingen. Die stel ik ten dienste van de mens met wie ik werk. Of de situatie die in beweging mag komen. Spiritualiteit is voor mij ook geduld, laten gebeuren en weten wanneer er actie vanuit die innerlijke leiding in de uiterlijke wereld nodig is.


Mijn advies/quote aan anderen:

"Open heart. Open mind. " en "Weet dat je al heel bent al voel je je gebroken"


Marieke Bult is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Mar 26, 2022