Gender

Female


Location

Assen, Drenthe


Birthday:

March 9


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het is mijn missie anderen te ondersteunen bij persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken.


Wat is je website?

https://www.marjaanicoaching.nl


extra website

https://www.marjaani.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij het bij mezelf blijven, kunnen aarden en me mee laten gaan met de stroom van het leven. Daarnaast een gevoel van sterke verbondenheid met het universum.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Nadat ik in 2012 in een burnout ben beland, is mijn (spirituele) pad me heel snel heel duidelijk geworden. Wat me daarbij geholpen heeft is yoga, qi gong en tai chi. En veel lezen over spirituele onderwerpen. Het was een pijnlijk helings-proces, maar ik ben er zoveel sterker uitgekomen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb een eigen e-coachingsbedrijf opgezet. Ik werk met de methode "Mindful Analysis". Daarnaast heb ik besloten in 2013 naar Samos (Griekenland) te vertrekken en daar in eerste instantie yoga en tai chi lessen te gaan verzorgen. Het liefst zou ik daar een soort van inspiratiecentrum willen oprichten met yoga, mindfulness, creatieve workshops, massage e.d.


Mijn advies/quote aan anderen:

Bewegen in vrijheid


Marjan Niemeijer posted an event

May 23, 2014 at 14:00 to May 31, 2014 at 0:00

Samos (Griekenland)

Apr 29, 2020
Marjan Niemeijer posted a discussion in Reisorganisators
Wil jij, net als eerdere deelnemers, meer innerlijke rust ervaren en nieuwe energie opdoen?En wil jij ook op een prachtig Grieks eiland en op een unieke lokatie genieten van de zon, de zee, de natuur en het heerlijke eten, gemaakt met verse groenten…
Jun 24, 2014
Marjan Niemeijer posted discussions
Apr 3, 2014
Marjan Niemeijer posted a blog post
Tijdens de NATURE, BODY and SOUL Inspiratieweek in de Nachtegalenvallei op het prachtige Griekse eiland Samos ervaar je hoe je door mindfulness, yoga en qi gong totaal anders in het leven kunt gaan staan. Door in deze week volledige aandacht aan je…
Apr 3, 2014
Marjan Niemeijer left a comment on Coaches
"Goedemorgen,
Ik heb nog maar kort gelden kennisgemaakt met het spriritueel ondernemers netwerk, maar het spreekt me erg aan. Ik ben bezig om zelfstandig ondernemer te worden: coaching via e-mail (www.marjaanicoaching.nl). En dit jaar  vertrek ik…"
Jan 17, 2013

Groepen