Gender

Female


Location

Bronckhorst


Birthday:

April 17


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Trendjournalist, publicist, auteur


Wat is je website?

https://evolutiegids.nl


extra website

https://maryspan.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Mijn ontwikkelingskracht heb ik ontdekt door te reflecteren, want verandering begint bij jezelf. En door veel te lezen en te praten met mensen die betekenis brengen in het leven of de wereld. Ik hou van wetenschap, ondernemerschap, leiderschap, psychologie, filosofie, cultuur, kunst, geschiedenis en onderwerpen die met spiritualiteit te maken hebben.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Met andere woorden: ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar het leven en naar trends daarin. Het geven van inzicht over zelfevolutie en WEvolutie zijn voor mij dan ook belangrijke thema’s. Met oog en oor voor mensen en hun potentieel.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Sinds 2010 ben ik publicist en schrijver van de Evolutiegids voor zinvolle evolutie (evolutiegids.nl) en sinds 2019 van de Upgids voor bewust leven (maryspan.nl). Beide e-magazines zijn inspiratiemagazines, educatieplatform & evolutienetwerk. Daarmee geef ik een stem aan zinvolle, spirituele en evolutionaire ideeën die tegemoetkomen aan de uitdagingen van deze tijd. Het zijn boeiende artikelen, opmerkelijke inzichten, oude en nieuwe wijsheden en vooral stof tot nadenken. Vanuit een integrale visie. Want we zijn geen eiland. We maken deel uit van het geheel. Onze evolutie - samen met en voor anderen - doet ertoe! Het maakt het leven zinvol!


Mijn advies/quote aan anderen:

Minder ego, meer verbinding


Mary Span is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Sep 8, 2022