Gender

Female


Location

Castricum


Birthday:

April 22


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Schrijven, muziek en paardencoaching


Wat is je website?

https://www.illusie-industrie.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Elke ervaring kunnen herkennen en waarderen als een uitnodiging om tot ons ware potentieel te komen, in de wetenschap dat we alles wat we nodig hebben om ons volledige menselijke potentieel aan te wenden al bij ons dragen. Daarbij worden we gesteund en gedragen door de eenheid.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het zaadje was geplant toen ik moeder werd en het kon ontkiemen toen ik mijn potentieel ging aanwenden op de manier die mijn hart (en niet mijn verstand) me aandroeg. Door te schrijven ben ik mezelf werkelijk gaan ervaren als creatief wezen. Door mijn onverdeelde aandacht te richten op alles wat zich in het donker van onbewust-zijn had opgehouden, ontwikkelde ik met quantumsprongen tegelijk meer begrip van het leven op aarde en over mijzelf als aards wezen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb een roman, of beter gezegd een mythe, geschreven, genaamd De illusie-industrie. Die gaat over hoe wij als mens geneigd zijn een werkelijkheid voor waar aan te nemen, zonder die zelf te hebben onderzocht. Het hart is bij dit onderzoek de belangrijkste raadgever en wordt nog te vaak genegeerd. Ik hoop lezers te kunnen inspireren vaker naar binnen te kijken voor een verklaring van de chaotische wereld om hen heen en het hart vaker als raadgever in te schakelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

De grenzen van ons denken, zijn de grenzen van onze werkelijkheid.


Melanie is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Apr 14, 2022