Gender

Female


Location

Hilversum


Birthday:

November 27


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Er zijn heel wat organisaties, teams en mensen die de verbinding met zichzelf en hun bestemming zijn kwijtgeraakt. Mijn missie is mensen en teams inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze met plezier werken en daardoor impact-vol kunnen zijn. Want ik geloof, dat als je kunt leven en werken vanuit je passie… dan gebeuren er mooie dingen. Agile leaderschip is hierbij een behulpzaam vehikel en en ook daarbinnen zelforganisatie. Ik geef onder andere trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, Agile/Scrum, coachingsvaardigheden en hoe je effectief groepsprocessen kan faciliteren. Elk jaar in april neem ik een groepje ondernemende mensen mee op een retraite reis naar Gambia. Een week vol leren, delen en reflecteren. De opbrengst gaat naar de stichting YEP africa. Youth Empowerment, voor bestrijding van jongeren werkeloosheid en illegal immigration.


Wat is je website?

https://www.mercademy.nl


extra website

https://www.facebook.com/BaanBeZinIn/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Denken en handelen vanuit een groter geheel, en daarbij jezelf niet uit het oog verliezen. Ook dat alles met alles verbonden is en synchroniciteit. Dat er 4 intelligenties in iedereen aanwezig zijn die met elkaar in verbinding staan en alle 4 evenveel aandacht nodig hebben om je purpose te leven en tot heelheid te komen. Spirituele, rationele, fysieke en emotionele intelligentie. SQ, IQ, FQ en EQ.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Coaching opleiding, Theorie U, Systemisch leiderschap opleiding. Daarnaast persoonlijke privé situaties (overlijden van mijn ouders en de hersentumor van mijn zoon) en mijn reflecties daarop. En vooral mijn reizen naar de bron vanwaaruit de mensheid ontstaan is, nl Afrika (Gambia).


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk systemisch en probeer vanuit een groter geheel open te staan voor datgene wat zich wil laten ontdekken. Daarnaast biedt ik een holding space aan teams en mensen die inzichten willen verwerven.


Mijn advies/quote aan anderen:

De richting van de wind kun je niet veranderen, wel de stand van je zeilen.


Mertine Middelkoop posted an event

Dec 21, 2021 from 9:00 to 17:00

Omgeving Utrecht

Sep 22
Paula van Kuil and Mertine Middelkoop are now friends
Jun 8, 2020
Mertine Middelkoop might be going to SON Netwerkbijeenkomst: In gesprek met je Ogen
Jun 7, 2020
Marian van Es commented on Mertine Middelkoop's event Purpose reis naar Gambia "Find and live your purpose"
"Deze reis is een geweldige ervaring die iedere ondernemer zichzelf zou moeten gunnen: onderdompeling in een andere cultuur geeft een boost aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling"
Jun 7, 2020
Mertine Middelkoop is going to Purpose reis naar Gambia "Find and live your purpose"
Jun 7, 2020
Mertine Middelkoop posted an event
Jun 7, 2020
Mertine Middelkoop posted an event
Apr 29, 2020
Mertine Middelkoop commented on Mertine Middelkoop's event Purpose reis naar Gambia "Find and live your purpose"
"Kijk voor meer informatie, testimonials van eerdere deelnemers, foto's op https://www.mercademy.nl/masterclass-retraite-journey/
De opbrengst komt ten goede aan de lokale trainers en kansarme jongeren van stichting YEPafrica  yepafrica.org/"
Mar 2, 2020