Gender

Female


Location

Zuidland


Birthday:

August 11


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

loopbaancoaching burn-out/depressie ouderschap/opvoeding rouwverwerking autisme,adhd of hoogevoelig


Wat is je website?

https://www.miracle-coaching.nl


extra website

https://mier178.hyves.n


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit en coaching Terug naar het begin,dat is wat spiritueel leven inhoud. Het is een leven wat kleur en inhoud krijgt van de spirituele lessen en gebeurtenissen die op je pad worden gezet. Negatieve gevoelens zoals bv, angst of boosheid krijgen een ander plekje in je leven en maken plaats voor geduld. Geduld en de gevoeligheid om zich af te stemmen op elkaars wensen en zich daarna aan te passen en rekening te houden. Snelle groei en vooruitgang is onnatuurlijk. Je groeit naarmate je volharding en een doelbewuste denkrichting nastreeft om je doel- en en idealen te bereiken. Timing en geduld,alles komt wanneer het moet komen. Een spiritueel coach is de aangewezen persoon om degenen die een spiritueel leven willen leiden te motiveren en zo nodig te ondersteunen tijdens het maken van spirituele beslissingen. Het spirituele pad die iedereen zou moeten bewandelen is niet altijd zonder hindernissen,in tegendeel als je pad gezaaid is vol hindernissen dan ben je in principe goed bezig. Iedere hindernis is namelijk een waardevolle levensles die men moet leren. Een spiritueel coach kan en zal je bijstaan op momenten dat je het spiritueel moeilijk hebt. Als je een nieuwe start wilt maken,waarbij je soms vrienden of kennissen moet laten vallen omdat ze zich met zaken bezig houden die niet binnen jou straatje passen. Als je het leven op de juiste manier wilt benaderen dan is het noodzakelijk om van dit soort afleidingen afstand te nemen om zo in balans te komen met het leven. Maar waar 1 deur gesloten is gaan anderen weer open en je bent in staat betere vriendschappen aan te gaan ,deze gaan steeds meer op jou pad komen. (Een coach steunt iemand bij het ontwikkelen van vaardigheden.Een spiritueel coach steunt iemand bij het ontwikkelen van spirituele vaardigheden en levens kennis.Een spiritueel coach is tevens een volwaardig lifecoach)


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als ik kijk naar wat mij altijd gemotiveerd heeft in het leven zijn het vooral mijn kinderen. De motivatie om het anders te doen dan mijn ouders en mee te geven wat ik als kind altijd gemist had in mijn leven. Wetend dat je als ouder dat doe wat in je beste mogelijkheden ligt met de wetenschap en de vaardigheden die je op dat moment beheerst. Na de geboorte van mijn tweeling kwamen we er al gauw achter dat zei bijzonder waren en na enkele jaren van onderzoeken bleek dat mijn zoon een vorm van autisme had en mijn dochter Adhd. Dit vroeg van mij als ouder een andere aanpak en zienswijze. Te kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden bracht dat mijn manier van opvoeding anders was. Naast het jaren lange coachen van mijn beide kinderen en mijn bijzondere kwaliteiten was de weg gezet naar betaalde hulpverlening en ging ik werken bij een gehandicapten instelling ASVZ. Hier leerde ik veel over mezelf en kwam ik tot de conclusie dat het verzorgen van mensen niet mijn passie was maar dat het coachen van mensen wel iets opriep bij mij. Inmiddels werd de combinatie werk en thuis te zwaar en raakte ik burn-out en kwam ik in behandeling bij het maatschappelijk werk in mijn woonplaats. Na een moeilijke tijd kwam ik weer langzaam in mijn innerlijke kracht en maakte ik de stap naar autisme coach voor een kleine organisatie KompAss( Begeleiding aan “jong”volwassen mensen met autisme en hun omgeving). Hier ging ik aan het werk als ambulant begeleider, coachen van de jongere en door het bieden van ondersteuning aan de omgeving. Dit werk bracht mij dicht bij mijn persoonlijke drijfveren en passie en voor het eerst in mijn leven kreeg ik het gevoel van: “dit is het”voor mij. Door mijn jaren lange ervaring met mijn kinderen en met de hulpverlening bracht mij veel inspiratie om mijn cliënten te coachen naar een volwaardig leven. Eindelijk kreeg ik de kansen mij zelf te laten zien en te doen waar ik goed in ben,coachen van mensen. Ik kreeg de meeste voldoening van het coachen van de ouders omdat ik door mijn ervaring zo goed begreep wat zei meemaakten maar ook kon laten zien wat je kan bereiken met een positieve benadering van mensen met een beperking. Mijn pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling was gezet en vanaf die tijd stond ik steeds vaker stil bij mijn eigen ontwikkeling. En steeds vaker stond ik stil bij de waarden en normen die zo belangrijk voor mij waren en ontwikkelde ik mijn persoonlijke levensvisie. Na een training in Frankrijk van stichting zon( kanjers in de groei) voor ouders met een bijzonder kind kwam ik dicht bij mijn innerlijke kracht. Ineens was het allemaal duidelijk en kreeg ik prachtige inzichten en kon ik los laten! En na een aantal weken kwam ik tot de conclusie dat ik mij niet meer vinden kon in de visie van KompAss en de beslissing was gemaakt. Vanaf die tijd ben ik begonnen met de voorbereidingen voor mijn eigen bedrijf. De naam is ontstaan vanuit een nummer van Ilse Delange”Miracle”.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het is voor mij een levenswijze,de manier waarop ik kijk naar mijn omgeving. De schoonheid in elk mens,die boost van innerlijke kracht waarin mogelijkheden onbeperkt zijn. Binnen mijn werkzaamheden als lifecoach,werk ik vanuit intuïtie,gevoel en inlevingsvermogen. Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis op gebied van begeleiding en coaching. De bron van levenservaringen neem ik mee,die is veelzijdig. Ik ben tevens reiki master,maar maak ook gebruik van creatief therapie,voor mij een wondervolle werkwijze,waarin gevoel en kleur een grote rol spelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

leven is het meervoud van lef


Andy van de Poel replied to Andy van de Poel's discussion Skriebels behandelen de chakra's in Mededelingen van leden
"Dit kristal heeft inmiddels zijn weg gevonden naar een nieuwsgierige eigenaar die zich enorm aangetrokken voelde door de werking ervan.
Het open kristal uur elke woensdagavond is een uitgelezen kans om je nieuwsgierigheid de ruimte te…"
Jan 26
Lies Kruiniger replied to Lies Kruiniger's discussion Verslag netwerkbijeenkomst 31 aug 2020: In gesprek met je ogen    
"Dankje wel voor het compliment, Theo.

Het was een feest van herkenning, realiseer ik mij.
Wordt nog eens bevestigd door het artikel van Roos dat jij meestuurt.
Echt balsem voor de ziel!

Zo maar een paar steekwoorden:
Het lichaam liegt nooit (…"
Sep 2, 2020
Theo Buijsrogge replied to Lies Kruiniger's discussion Verslag netwerkbijeenkomst 31 aug 2020: In gesprek met je ogen    
"Wat een mooie impressie heb je geschreven. Dankjewel
Roos citeerde uit dit artikel: 'Wat oogcontact met je doet, hoe we het inzetten en ervaren'. Hier is de link: https://buildingconversation.nl/community-item/wat-oogcontact-met-j..."
Sep 2, 2020
Robert Jan de Roo commented on Theo Buijsrogge's event SON Netwerkbijeenkomst: In gesprek met je Ogen
"Je kunt met mij mee (en terug)rijden, ik kom vanaf Almere over de A27
laat maar weten wat je wilt. Robert Jan 06 20 44 44 34"
Aug 28, 2020
Carola van Os commented on Theo Buijsrogge's event SON Netwerkbijeenkomst: In gesprek met je Ogen
"Aah vergeten..
Ik woon in Laren NH
Warme groet
Carola"
Aug 27, 2020
Theo Buijsrogge commented on Theo Buijsrogge's event SON Netwerkbijeenkomst: In gesprek met je Ogen
"Carola,
Vermeld even waar je vandaan komt, dan kunnen andere deelnemers beoordelen of je mee kunt en dan naar jou reageren"
Aug 27, 2020
Carola van Os commented on Theo Buijsrogge's event SON Netwerkbijeenkomst: In gesprek met je Ogen
"Hallo,
Is het nog mogelijk om met een andere deelnemer te carpoolen voor de " ogenworkshop" aanstaande maandag?
En hoe kan ik daar contact over maken?
Ik kijk naar de workshop uit!
Carola Vanos"
Aug 27, 2020
Ingeborg Beuzel commented on Theo Buijsrogge's blog post 10 tips voor spiritueel ondernemen
"Wow! wat een fantastisch stuk! Heel fijn om bepaalde bevestigingen te lezen. Dit zou iedereen toe moeten passen. Het maakt het leven heel veel lichter en liefdevoller."
Jun 12, 2020
Marian van Es commented on Mertine Middelkoop's event Purpose reis naar Gambia "Find and live your purpose"
"Deze reis is een geweldige ervaring die iedere ondernemer zichzelf zou moeten gunnen: onderdompeling in een andere cultuur geeft een boost aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling"
Jun 7, 2020
Miracle coaching posted an event

Jan 20, 2011 at 19:00 to Jan 21, 2011 at 0:00

Plaats: Paviljoen de Duinrand

Apr 29, 2020
Mertine Middelkoop commented on Mertine Middelkoop's event Purpose reis naar Gambia "Find and live your purpose"
"Kijk voor meer informatie, testimonials van eerdere deelnemers, foto's op https://www.mercademy.nl/masterclass-retraite-journey/
De opbrengst komt ten goede aan de lokale trainers en kansarme jongeren van stichting YEPafrica  yepafrica.org/"
Mar 2, 2020
John Schmeitz replied to Robert Jan de Roo's discussion Verslag netwerkbijeenkomst 17 februari 2020 'Start met jezelf'
"Dank voor het mooie verslag Robert Jan."
Feb 18, 2020
Theo Buijsrogge commented on Lia Smits's blog post Als ik ooit eens vijf minuten tijd heb
"Inspirerend! Dank voor het delen van je ervaring."
Feb 9, 2020
Theo Buijsrogge commented on Theo Buijsrogge's event SON Netwerkbijeenkomst: Start met jeZelf
"Hoi Lauree,Leuk dat je meedoet.Je kunt hierboven gewoon aanklikken dat je 'Bijwoont'.Ik zet je in ieder geval op mijn lijst. Zorg je voor betaling volgens bovenstaande link?Tot snel,Theo"
Feb 3, 2020
Lauree Lynn Sine Crystal Bed commented on Theo Buijsrogge's event SON Netwerkbijeenkomst: Start met jeZelf
"Hello, 
Ik wil a.u.b. aanmelden voor de 17 feb. workshop.
groetjes,
Lauree Sine"
Jan 30, 2020
Kim van der Wal replied to Kim van der Wal's discussion Op zoek naar Bramco Pieters
"Hoi Kim, 
Ik heb inderdaad wel eens van een Bramco Pieters gehoord, hij woont in Breda, zegt je dat iets?
Ik hoor het wel.
Kim van der Wal"
Jan 8, 2020
More…

Groepen