Gender

Female


Location

Zuidland


Birthday:

August 11


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

loopbaancoaching burn-out/depressie ouderschap/opvoeding rouwverwerking autisme,adhd of hoogevoelig


Wat is je website?

https://www.miracle-coaching.nl


extra website

https://mier178.hyves.n


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit en coaching Terug naar het begin,dat is wat spiritueel leven inhoud. Het is een leven wat kleur en inhoud krijgt van de spirituele lessen en gebeurtenissen die op je pad worden gezet. Negatieve gevoelens zoals bv, angst of boosheid krijgen een ander plekje in je leven en maken plaats voor geduld. Geduld en de gevoeligheid om zich af te stemmen op elkaars wensen en zich daarna aan te passen en rekening te houden. Snelle groei en vooruitgang is onnatuurlijk. Je groeit naarmate je volharding en een doelbewuste denkrichting nastreeft om je doel- en en idealen te bereiken. Timing en geduld,alles komt wanneer het moet komen. Een spiritueel coach is de aangewezen persoon om degenen die een spiritueel leven willen leiden te motiveren en zo nodig te ondersteunen tijdens het maken van spirituele beslissingen. Het spirituele pad die iedereen zou moeten bewandelen is niet altijd zonder hindernissen,in tegendeel als je pad gezaaid is vol hindernissen dan ben je in principe goed bezig. Iedere hindernis is namelijk een waardevolle levensles die men moet leren. Een spiritueel coach kan en zal je bijstaan op momenten dat je het spiritueel moeilijk hebt. Als je een nieuwe start wilt maken,waarbij je soms vrienden of kennissen moet laten vallen omdat ze zich met zaken bezig houden die niet binnen jou straatje passen. Als je het leven op de juiste manier wilt benaderen dan is het noodzakelijk om van dit soort afleidingen afstand te nemen om zo in balans te komen met het leven. Maar waar 1 deur gesloten is gaan anderen weer open en je bent in staat betere vriendschappen aan te gaan ,deze gaan steeds meer op jou pad komen. (Een coach steunt iemand bij het ontwikkelen van vaardigheden.Een spiritueel coach steunt iemand bij het ontwikkelen van spirituele vaardigheden en levens kennis.Een spiritueel coach is tevens een volwaardig lifecoach)


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als ik kijk naar wat mij altijd gemotiveerd heeft in het leven zijn het vooral mijn kinderen. De motivatie om het anders te doen dan mijn ouders en mee te geven wat ik als kind altijd gemist had in mijn leven. Wetend dat je als ouder dat doe wat in je beste mogelijkheden ligt met de wetenschap en de vaardigheden die je op dat moment beheerst. Na de geboorte van mijn tweeling kwamen we er al gauw achter dat zei bijzonder waren en na enkele jaren van onderzoeken bleek dat mijn zoon een vorm van autisme had en mijn dochter Adhd. Dit vroeg van mij als ouder een andere aanpak en zienswijze. Te kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden bracht dat mijn manier van opvoeding anders was. Naast het jaren lange coachen van mijn beide kinderen en mijn bijzondere kwaliteiten was de weg gezet naar betaalde hulpverlening en ging ik werken bij een gehandicapten instelling ASVZ. Hier leerde ik veel over mezelf en kwam ik tot de conclusie dat het verzorgen van mensen niet mijn passie was maar dat het coachen van mensen wel iets opriep bij mij. Inmiddels werd de combinatie werk en thuis te zwaar en raakte ik burn-out en kwam ik in behandeling bij het maatschappelijk werk in mijn woonplaats. Na een moeilijke tijd kwam ik weer langzaam in mijn innerlijke kracht en maakte ik de stap naar autisme coach voor een kleine organisatie KompAss( Begeleiding aan “jong”volwassen mensen met autisme en hun omgeving). Hier ging ik aan het werk als ambulant begeleider, coachen van de jongere en door het bieden van ondersteuning aan de omgeving. Dit werk bracht mij dicht bij mijn persoonlijke drijfveren en passie en voor het eerst in mijn leven kreeg ik het gevoel van: “dit is het”voor mij. Door mijn jaren lange ervaring met mijn kinderen en met de hulpverlening bracht mij veel inspiratie om mijn cliënten te coachen naar een volwaardig leven. Eindelijk kreeg ik de kansen mij zelf te laten zien en te doen waar ik goed in ben,coachen van mensen. Ik kreeg de meeste voldoening van het coachen van de ouders omdat ik door mijn ervaring zo goed begreep wat zei meemaakten maar ook kon laten zien wat je kan bereiken met een positieve benadering van mensen met een beperking. Mijn pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling was gezet en vanaf die tijd stond ik steeds vaker stil bij mijn eigen ontwikkeling. En steeds vaker stond ik stil bij de waarden en normen die zo belangrijk voor mij waren en ontwikkelde ik mijn persoonlijke levensvisie. Na een training in Frankrijk van stichting zon( kanjers in de groei) voor ouders met een bijzonder kind kwam ik dicht bij mijn innerlijke kracht. Ineens was het allemaal duidelijk en kreeg ik prachtige inzichten en kon ik los laten! En na een aantal weken kwam ik tot de conclusie dat ik mij niet meer vinden kon in de visie van KompAss en de beslissing was gemaakt. Vanaf die tijd ben ik begonnen met de voorbereidingen voor mijn eigen bedrijf. De naam is ontstaan vanuit een nummer van Ilse Delange”Miracle”.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het is voor mij een levenswijze,de manier waarop ik kijk naar mijn omgeving. De schoonheid in elk mens,die boost van innerlijke kracht waarin mogelijkheden onbeperkt zijn. Binnen mijn werkzaamheden als lifecoach,werk ik vanuit intuïtie,gevoel en inlevingsvermogen. Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis op gebied van begeleiding en coaching. De bron van levenservaringen neem ik mee,die is veelzijdig. Ik ben tevens reiki master,maar maak ook gebruik van creatief therapie,voor mij een wondervolle werkwijze,waarin gevoel en kleur een grote rol spelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

leven is het meervoud van lef


Miracle coaching left a comment for Geert Kimpen
"Hartelijk bedankt Geert,ik kijk ook hier uit naar je verhalen en je blogs.
Warme groet,Miranda"
Jan 2, 2011
Miracle coaching left a comment for Joanna
"Welkom en geniet van deze mooie site,en alle mooie berichten van alle andere leden,leuke blog en wens je veel succes.
 
Liefs Miranda"
Jan 2, 2011
Miracle coaching left a comment for Joanna
"De beste wensen voor jou in 2011,liefs Miranda"
Jan 2, 2011
Miracle coaching posted a blog post
Er zijn vele manieren om de spiritualiteit in jou te openen,maar iedereen doet dat op zijn eigen unieke manier. Je mag doen wat voor jou de juiste waarde heeft,en welke goed voelt. Toch wil ik je paar simpele technieken meegeven,waarmee je deze toch…
Dec 16, 2010
Miracle coaching replied to Manolita's discussion Gezocht coach in Zeeland of België die mij kan helpen vanuit uitkering aan de slag te gaan als spirituele lerares!
"Hallo Manolita,

Ik sta net op de site en zag jou vraag voor een coach in Zeeland.
Ik ben werkzaam in de regio Spijkenisse en Hellevoetsluis en dus ook wel regio Zeeland.
Als je meer wilt weten kun je mijn website bekijken en mij mailen voor meer…"
Jul 9, 2010