Gender

Female


Location

Oss (N.B.)


Birthday:

February 1


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

als initiatiefnemer van de Atelierschool (aandachtatelier) voor Intuitief-Realisme in Oss: begeleid ik, met behulp van improvisaties, startende en gevorderde cursisten bij individuele ontwikkeling in zowel intuitief, realistisch als inhoudelijk, tekenen en schilderen. De Atelierschool stimuleert de opstart van kleinschalige, individuele kunstpraktijken, advies, ontwerp- en begeleidingbureaus met een verdiepende signatuur en artistieke component en is ondersteunend in de presentatie van activiteiten van cursisten.


Wat is je website?

https://www.sleper.com/


extra website

https://www.kunstenbedrijf.com/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Onuitputtelijke bron.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Verschil mag er zijn. Aandacht voor het detail. Aandacht voor het grote geheel. Aandacht. Kleine weg. Bestemming: onderweg te mogen zijn zonder de noodzaak te arriveren. Werkzame verbindingen in Oost en West.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Afstemming werkt. Concentratie en vertrouwen tijdens een werkproces versterken door te improviseren. Voor ogen houden dat het resultaat niet hetzelfde is als het werkproces, maar - in zijn tijdelijke volledigheid - iets totaal eigens en onverwachts. Resultaat doet zich vaak veel eerder voor dan je denkt, als je de tijd neemt om te reflecteren en ontdekt hoe een kunstwerk ontstaat doordat de maker niet er vóór maar erachter gaat staan.


Mijn advies/quote aan anderen:

Always look for the original behind the reflection.


Mirthe Sleper posted videos
Apr 29, 2020
Mirthe Sleper left a comment for Theo Buijsrogge
"hallo Theo, bedankt voor de gastvrijheid van dit netwerk!"
Oct 9, 2009
Mirthe Sleper left a comment for machteld teekens
"hoi Machteld, naar aanleiding van de informatie die je bij AKKV buro instuurde, over de lezingmiddagen 'In Krakau' in november, vond ik je pagina hier, wat me weer heeft geinspireerd om aan te melden. hartelijke groet! Mirthe"
Oct 9, 2009