Gender

Female


Location

Gelderland


Birthday:

March 18


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

shiatsu massage, stoelmassage, evenementen organiseren, netwerkbijeenkomsten organiseren, positief en actief aan de slag


Wat is je website?

http://www.mohara.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een bron van energie, de waarheid, het zuivere, onbetwiste, TAO, iets waar licht en leven is - altijd.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

In het leven, met veel pieken en dalen, filosoferen, reizen, ontmoeten van mensen en daarin wezenlijk geinteresseerd zijn. Veel zelfreflectie en streng zijn daarin: dat wat ik zie en hoor is een reflectie van mezelf - de 'schuld' bij mezelf leggen als er iets gebeurt wat me raakt. Studie zoals antroposofische en chinese geneeskunde, Goethe, boeddisme.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik gebruik het om energie/Qi te kunnen voelen en gebruiken in de massages. Verder is contact met anderen waaronder patienten maar ook collega's ook spiritueel geladen, in die zin dat ik deze mensen zie als spirituele wezens die meer zijn als dat je aan de buitenkant ziet.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.


Mo commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk: Ben jij je onderneming of heb je een onderneming?
"Hoi, maandag iemand carpoolen vanuit Nijmegen?"
Nov 16, 2016
Mo posted a blog post
Recentelijk in Portugal bij een prachtig theater PLUS festival meegemaakt en daar massages en massagecursussen gegeven. Heerlijk! Zie Angel Art festival en www.facebook/moharashiatsu.
Aug 25, 2014

Vrienden (1)