Gender

Female


Location

Christchurch


Birthday:

September 13


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn krachtige, natuurlijke kanten zijn leiderschap, holistisch zien, verbindend denken en nieuwsgierigheid. Ik woon in adembenemend Nieuw-Zeeland en heb ook veel in prachtig groen Zweden gewerkt. Emigratie is een alles-op-zijn-kop-zettend levensavontuur. Alle puzzelstukjes in mijn leven komen hier samen. In de pure natuur hier besef ik hoe belangrijk het is om groen, sociaal en ethisch in het leven en je werk te staan. Mijn missie is "More Good Business in the World". Daar kan de wereld nog veel meer van gebruiken. Met mijn blog help ik groene en sociale ondernemers om van hun werk een laaiend en inspirerend succes te maken.


Wat is je website?

https://www.monikadeneef.nz


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Mijn talenten en kwaliteiten optimaal inzetten voor mensen en de wereld; Ervaren dat ik niet alleen sta, maar continu deel uit maak van een groter geheel; Voelen dat ik aansluiting heb bij de flow van het leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid door mijn ups-and-downs levenservaring. Iedereen op mijn pad speelde daarin een - soms onbewuste - rol. Een grote slinger aan mijn groei was mijn emigratie naar Nieuw-Zeeland. Ik werd teruggeworpen op mijzelf. Van daaruit ontvouwden zich prachtige levenslessen en mijn ware pad.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Werken vanuit mijn ware essentie en mijn toekomstige zelf om een groter, goddelijk doel te dienen. Ik heb voor mezelf de paradox en 'the space in between' ontdekt: het gaat niet om mij en tegelijkertijd gaat het om mijn natuurlijke, sterke kanten. In die tussenruimte balanceren is spiritualiteit in actie. Continu. En zo verrijkend.


Mijn advies/quote aan anderen:

Een leven lang leren is boeiend!


Monika de Neef left a comment for Liesbeth Koot

Goedemorgen Liesbeth,
 
Hartelijk dank voor je uitnodiging! Wat een prachtige locatie in Frankrijk! Dat maakt mij nieuwsgierig naar jouw beleving en het inspireert mij (gezien mijn ambitie om een trainings- en retraitelocatie in Zweden op te…"
Jan 17, 2011
Monika de Neef left a comment for Henk Stuurman
"Hejsan Henk,Vad kul! Leuk dat jij in Zweden hebt gewoond! Waar? Kom je er nu nog vaak? Heb je een 2e huis? Ik heb geen 2e huis, want ik ben veel te veel "zigeuner", net als mijn man die in Zweden heeft gewoond en met een Zweedse getrouwd was ;-)…"
Jan 5, 2011