Gender

Male


Location

Krommenie


Birthday:

November 9


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Spirituele begeleiding, energetisch bodywerk, openen van je hartchakra, transcendentale ervaringen. Kundalini – transformatieproces begeleiding.


Wat is je website?

https://Nog in aanmaak.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is het bewustzijn dat we meer zijn dan ons lichaam, emoties en gedachten/overtuigingen. Spirit toelaten door zelfliefde en begrip in alle lagen van ons menszijn!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Tijdens een persoonlijke acute crisis waarbij mijn hele geloofssysteem uit mekaar viel door een kundalini-awakening (ego-dissolutie), beleefde ik mijn externe omstandigheden vanuit een vreedzame en liefdevolle manier.

Door een lange zoektocht om te begrijpen wat er precies gebeurt is en hoe het werkt heb ik via verschillende inspiratiebronnen zoals Eckhart Tolle, Dr. Joe Dispenza. Dr. Bruce lipton, Krishnamurti, Elliot Saxby met kundalini bodywork classes en vele anderen geleerd om anderen bij te staan in hun ascensieproces zodat we samen een hogere bewustzijn kunnen creëren.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik sta graag mensen bij in het integreren van hun hoger zelf in hun lichaam door een hoge vibratie aan te houden en inzichten te verschaffen zodat ze zichzelf kunnen liefhebben en genezen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leer eerst jezelf lief te hebben, zelfliefde is de basis om als een compleet mens vanuit je hart te co-creëren.


Mustafa Turkdogan is now friends with Mary, Maurits Dekker and Ingen Wagenaar
Feb 6
Mustafa Turkdogan updated their profile
Oct 24, 2021
Mustafa Turkdogan is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Oct 24, 2021