Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

September 30


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als Mindful Business & Health Coach tevens Inzicht coach en 18 jaar ervaren marketeer, help ik andere Spirituele & Creatieve Ondernemers & Coaches te groeien met hun onderneming vanuit versimpeling. Ik help hen door het implementeren van een magisch groeistrategie dat zorgt voor leads flow, waar er geen technische of marketing & sales skills voor nodig zijn. Hierdoor kunnen zich focussen op hun missie en purpose en daarmee meer mensen helpen. Versimpelen & Groei doorgeven zijn mijn talenten. :) Ik zal begin volgende week ook telefonisch contact opnemen. Prachtig wat jullie doen. Hier wil ik aan bijdragen. Gr, Nina Perveen


Wat is je website?

https://www.linkedin.com/in/ninaperveen


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij in connectie zijn met jezelf en (dus) source energie. Voelen en dan pas doen. Voelen dat we allen verbonden zijn met elkaar en het universum en ons taak is in verbinding blijven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat is een journey van jaren, misschien wel van linksaf aan waarbij ik voelde dat mijn taak op de wereld anders is dan de meeste mensen. Als starseed, ja dat durf ik nu wel te zeggen, is het verhogen van de frequentie van de mensen en daarmee de vibratie van de wereld. Sinds ik afgelopen jaren steeds meer ben 'geduwd' en gestuurd door mijn gidsen is het steeds helderder geworden. En nu klopt het , in mij: ik voel mij eindelijk alligned. Dit heeft gezorgd dat alles wat mij is 'overkomen' liefde was van het universum (burnouts) om mij op mijn pad te krijgen. Dmv bijscholing in health, oa aerial yoga teacher, mindful pilates teacher, in law of attraction, in human design, neurowetenschap (psychedelica, psilocybine, heeft dat bijgedragen aan mijn vaardigheden. Deze vaardigheden zet ik in, in mijn leven en andere met de focus op healing & groei. Ik ben elke dag dankbaar voor mijn (ongoing) journey.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik integreer het in alles. Ik heb mijn business & marketing ervaring van 18 jaar gecombineerd met de bijscholingen en Quantum physics/law of attraction. Daar heb ik groeistrategie ontwikkeld en die pas ik toe voor mezelf en voor andere ondernemers en particulieren. Specifiek: - social media groei strategie icm wet van aantrekking. Hoe je 1 maand aan content maakt en plant in q zitting van 2 uur. - ondernemersgroei strategie 'aanbod in het licht'. Dmv versimpelen meer leads flow, zonder tech of marketing & sales kennis. En last but not least: - Inzicht coach dmv psilocybine, voor high achievers vaak in leiderschapsrollen. Als (guide) coach combineer ik wetenschappelijke studies met her-inner sessies (The DEEP) voor inzicht dat zorgt voor persoonlijke groei, ontwikkeling & healing. Ze vergroten hun performance in leiderschap & in 'life' & vinden balans in hun zakelijke doelen en levensdoelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

"Start before you are ready"


Nina Perveen is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jul 9