Gender

Male


Location

Amsterdam-Noord, Noord-Holland


Birthday:

June 18


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik wil graag gezondheid en heling bevorderen door middel van personal en gezondheidscoaching. Coaching bij levensvragen, gebaseerd op NLP en sjamanisme in de Andes traditie Ik geef communicatietraining aan teams in de verzorging/verpleging. Interim management


Wat is je website?

https://www.ayni-web.com


extra website

https://pncboschjansen.wordpress.com/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

De reis naar steeds meer bewustzijn. Leven in het NU. Loslaten van ballast dat vandaag niet meer bij mij hoort. Bewust worden dat ik een spiritueel wezen ben met lichamelijke, emotionele en sociale ervaringen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanaf jongs af aan is er een soort zoektocht waar ik mee bezig ben naar wat is de de essentie van het leven? Ik voel met sterk aangetrokken tot de natuur en de veranderingen die de cyclussen meebrengen. De praktijk van mediteren was voor mij het begin van een verdere zoektocht. Zo ben ik aanraking gekomen met de ideeën uit het Boeddhisme omdat ik letterlijk een stem hoorde die me opdroeg een boek te gaan kopen. Geleid door een onzichtbare kracht ben ik opgestaan uit mijn stoel en naar een plekje in een rek van de boekenwinkel gegaan. Om precies daar te eindigen bij een boek geschreven door de Lama wiens werk ik las via Internet. In mijn werk als manager in de ouderen zorg kwam NLP op mijn pad toen ik communicatie cursussen ging organiseren. NLP vond ik heel aanstekelijk en heb zelf de practitioners, masters en Health Certification training gevolgd. De leraren van de HCT introduceerde me op het pad van het Sjamanen in de Inca traditie. Ik heb de twee jarige opleiding Healing the Lightbody gevolgd en ben met de sjamanen naar Peru gegaan.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het is de attitude van waaruit ik werk zowel tijdens coaching, training als interim werk. In de gezondheidszorg probeer ik door mijn gedrag een voorbeeld te geven. Walk your talk in plaats van het zoveelste advies


Mijn advies/quote aan anderen:

dream your world in to being


Peter Bosch-Jansen replied to Bert-Jan van der Mieden's discussion Christelijke kerken worstelen met de geschiedenis. Wanneer worden ze het?
"Hallo Bert,
Tja interessante vraag, wanneer worden christelijke kerken zelf christelijk. Ik interpreteer het wanneer gaan kerken leven volgens hun eigen gedragscode.
Na Christus zijn er maar weinigen die naar zijn voorbeeld hebben geleefd en ook…"
Mar 24, 2010