Gender

Female


Location

Hoogmade, ZH


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als communicatieprofessional wil ik graag voor organisaties door gedegen omgevings- en communicatieswot analyses de 'klonten' en kansen in hun in- en/of externe communicatieactiviteiten signaleren, daarvoor strategische en tactische oplossingen ontwikkelen en dan ook graag met behulp van de nodige specialisten ze gaan realiseren. Met als doel beter en effectiever communicatiemanagement waardoor de kwaliteit van de communicatie er op vooruit gaat, er daardoor minder ''waste of energy' is en er juist meer energie vrijkomt voor waar het werkelijk omgaat omdat er meer onderling begrip, ruimte, motivatie en enthousiasme ontstaat bij alle betrokken mensen (stakeholders). Daarbij werken vanuit een duidelijk eindbestemmingsplan (ambities, visie, missie), gemeenschappelijke vertrekpunten (strategie, doelen, waarden, normen, operating principles) synergetisch management en de kracht van vriendelijkheid is waar ik in geloof.


Wat is je website?

https://www.linkedin.com/in/pienchrispijn


extra website

https://www.voordewereldvanmorgen.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het zoeken en streven naar de dynamische balans van het leven, geestelijke ontwikkeling en zoveel mogelijk levensvreugde delen. En in de praktijk van alledag zoals ik van mijn vader en moeder heb geleerd; gewoon een goed, eerlijk en vriendelijk medemens te zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Op mijn 28ste had ik mijn burnout te pakken na 6 tropen jaren op een gerenommeerd reklamebureau in Adam. Voor een geboren optimist en positivist was dat een bizarre ervaring. Ik ben toen op zoek gegaan naar de oorzaken van die 'innerlijke' beerput. In die zoektocht heb ik kennisgemaakt met o.a. kinesiologie, stemtherapie, rebalancing massages, postural integration therapie, ayurvedische en energetische geneeskunst, geweldloze communicatie, meditatie, Hearthmath institute, ODE, enz. Ook heb ik uiteenlopende coachingsessies, trainingen en workshops gevolgd, vele interessante esoterische en filosofische management boeken gelezen, bijzondere ontmoetingen en gesprekken gehad met zeer geinspireerde mensen. Eigenlijk is die zoektocht niet meer opgehouden en is de honger naar geestelijke ontwikkeling en rijping alleen maar sterker geworden. Waarbij inmiddels wel op twee thema's het accent ligt: Lichaam&Geest (vind het erg leuk om nu ook zelf massages te geven) en Business Spiritualiteit of misschien liever gezegd spirealisme. In deze onderwerpen verdiep ik mij nog steeds en verrijk ik dagelijks mijn kennis en ervaringen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Op mijn visitekaartje staat Energy Communicatie Support en ik heet PIEN. Ik zeg wel eens voor de grap dat die letters staan voor Positieve Passie, Intensieve Inspiratie, Energiek Evenwicht en Natuurlijke No-Nonsense. Maar eigenlijk is dat wel wat ik meebreng naar elke interim-opdracht. Met die eigenschappen en instelling werk ik aan elk opdracht met mijn hart (bezieling), mijn hoofd (kennis) en mijn handen (actie). En centraal in mijn communicatiedenken en werken staat altijd het streven naar samenhang en synergie.


Mijn advies/quote aan anderen:

'When you're smiling, the whole world smiles with you!'


Pien Chrispijn commented on Viviana - Spiritscoach's blog post Kosmische Wetten
"Dank Viviana, het is altijd weer fijn als je merkt dat andere mensen hier ook interesse in hebben.
Ik weet niet wat jouw bron is geweest of wat de herkomst is van deze wetten maar misschien mag ik je - ook- een heel bijzonder boek onder de aandacht…"
Sep 21, 2009