Gender

Male


Location

Steenwijk


Birthday:

December 17


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Op je hart wandelingen in de natuur. Op weg met AI vanuit je hart. Voor MKB ondernemers en ZZP-ers. Kunst & design met hartjes.


Wat is je website?

https://ralphdost.com/


extra website

https://ralphdost.com/ai


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven vanuit je unieke kleurrijke hart. Dat betekend vanuit zelfliefde, zelfcompassie. Van hieruit in volle vrijheid en compassie in verbinding staan met de natuur (mensen zijn onderdeel van de natuur) en alles om mij heen. NU is het enige moment!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is een weg van vele jaren met vele hobbels. Inzichten in trauma's, meemaken van bijzondere emotionele levensgebeurtenissen die mij uiteindelijk hielpen verder te ontwikkelen en te groeien.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk vanuit mijn hart. Soms heel letterlijk met kunst & design waar het hart in verwerkt wordt. Bijna paradoxaal genoeg juist ook in dienstverlening waar ik ondernemers op weg help met AI. Juist daar is de verbinding met het hart en met spiritualiteit belangrijker dan ooit.


Mijn advies/quote aan anderen:

Be yourself. Enjoy!


Ralph Dost posted a blog post
Ik maak kunst waarin ik het hart verwerk. Dat doe ik om mensen, waaronder mijzelf, inspiratie te geven om puur vanuit het hart te leven. Verbinding te maken met je authentieke zelf, zelfliefde en zelfcompassie. Dat in alle diepte te onderzoeken, het…
Jul 26
Ralph Dost is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jul 25