Gender

Male


Location

Limburg


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben gecertificeerd leraar in het werken met Engelen en Merkaba Technieken volgens de Angela McGerr methode (Approved & Affiliate Tutor), daarnaast ben ik Angelic Light Healing Master (deze cursus wordt momenteel aangepast), Reiki Master en Dolphin Trilogy Reiki Master en geeft diverse opleidingen en lezingen over Engelen.


Wat is je website?

https://www.paravizion.info


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij een bewustwoordings proces. Het is het stuk dat je verder brengt dan puur en alleen je materiele behoefte, want ook je ziel heeft ontwikkeling nodig en door hiermee bezig te zijn, wordt je jezelf bewust van alles en iedereen om je heen. Waarbij iedereen voor zichzelf bepaald welke handvatten hij hierbij gebruikt.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeit door eigen ervaringen die ik in mijn leven heb meegemaakt. Boeken die op de juiste tijd in mijn leven zijn gekomen en diverse cursussen die ik heb gedaan, maar de belangrijkste les die ik heb gehad, waardoor mijn leven echt is verandert was dat ik het niet bij anderen moet zoeken, maar op mijn eigen intuitie moet vertrouwen, op dat wat ze me zelf vertellen


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb mijn eigen praktijk in het zuiden van het land en werk intensief met WSW medewerkers en herintreders. Mijn visie is dat niet iedereen hetzelfde is en ieder individu moet je daarom ook anders benaderen om het beste eruit te halen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef in Liefde & Licht en geloof in jezelf