Gender

Male


Location

Haarlem, Noord Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met ondernemen, leidinggeven, inspireren, initiëren, samenwerken, netwerken en verbinden. We leven in een wereld, in een tijd van grote veranderingen en transformaties, waarbij ons maatschappelijk bestel gaat veranderen en mensen steeds meer op zichzelf en elkaar aangewezen zullen worden. 2012, kredietcrisis, 9/11, Irak, pharmacie, voeding, educatie zijn allen onderwerpen die aangeven dat mensen de waarheid willen en niet langer in een schijnwereld willen leven. Het zal meer gaan om mensen dan om geld, en van daaruit kan ook (heel veel financiele) overvloed ontstaan.


Wat is je website?

https://www.clubvanhaarlem.nl (under construction)


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij vanuit bewustzijn (met name op mijzelf) en liefde te leven. Er zijn zoveel zaken in dit leven waar ik me aan kan storen, de kunst is van die zaken bewust te zijn en toch vanuit die liefde en vrede te leven. Het is een levenskunst niet 'attached' te zijn en vanuit dat bewustzijn een positieve bijdrage (van mijn specifieke talenten) te leveren.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door een levensweg met veel confrontaties, verliezen, ups en downs, waardoor ik ben gaan nadenken over de zin van het leven. Daarop heb ik verschillende verdiepende bewustzijnsroutes gevolgd en met name veel over mijzelf geleerd, want - zoals gezegd - alles bevindt zich in mijzelf.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Door een meer betrokken, luisterende, nieuwsgierige en geinteresseerde levenshouding met mensen samen te werken, daarbij met hoge ethiek en zaken als duurzame architectuur, biologische voeding. Mijn wens zou zijn een bewustzijnscentrum te creeren waar al deze zaken van bewustzijn, creativiteit en vitaliteit ontwikkeld en beoefend kunnen worden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees vooral jezelf, gebruik je talenten, volg je eigen pad!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Dag Rik,

  Ik heb reeds het initiatief genomen een Expertisecentrum te starten. In 2009 is het centrum begonnen met het bouwen van creating communities in Nederland. Als je interesse hebt hoor ik dit graag van je. We kunnen er ook een in Haarlem starten. Neem eens een kijkje op de website www.creascopie.nl of sluit je aan bij het netwerk van het centrum www.creascopie.ning.com.

  Creatieve Groet,
  Jolanda Simons.
 • Goedemorgen Rik,

  Ik wil je graag nader kennis laten maken met een omroepinitiatief dat programma's maakt met diepgang en rust. We hebben leden nodig om als ongekleurde omroep verandering te brengen. Om het potentieel uit mensen te halen: informeren, stimuleren en activeren.

  Verrijkende informatie verstrekken, vrij van bindingen met religieuze, politieke of commerciële organisaties, dat is waar het voor de Vrije Omroep om draait. Op deze wijze wil de Vrije Omroep een platform voor alle vrije geesten en ongebonden organisaties in Nederland aanbieden.

  Zie het als een kans. Het is aan de mensen of ze deze kans grijpen of niet. Verandering begint bij jezelf.

  Wil je de Vrije Omroep steunen? Dat kan door via:
  www.vrijeomroep.nl
  voor 5,72 euro per jaar lid te worden.

  Op de website zijn diverse persberichten, interviews en informatie om te ervaren waar de omroep staat.

  Veel plezier en we zien je (welkome) steun graag tegemoet.

  Groetjes, Raguel
This reply was deleted.