Gender

Male


Location

Rotterdam


Birthday:

October 4


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

luisteren, luisteren en spiegelen tijdelijke verbinding maken bij organisatie verandering verkennen, delen en coachen,


Wat is je website?

https://www.indigogroep.nl


extra website

https://www.piersgroep.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is geen ding, cursus of hobby, maar is het leven. Dus wat leven voor mij betekent? Leven = liefde. Liefde voor je vak, voor medemens en maatschappij, voor je directe omgeving en voor alles wat deze aarde biedt. En vooral liefde voor jezelf. Op de vraag hoe we wereldvrede kunnen bereiken antwoordde de Dalai Lama dat je zelf vrede moet kennen en dat je vandaaruit de kring steeds weer kunt vergroten. We kunnen verstrikt zijn geraakt in systemen, in politiek, in doelstellingen die niet bij je passen. Het antwoord ligt in zelfonderzoek. Waar wordt je blij van en wat hoort bij jou. Met deze ingang zijn antwoorden te (her)vinden in alle organisatievormen, van gezin en maatschappij tot bedrijfsleven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Achteraf gezien is dat inzicht er altijd geweest. Alleen kon ik het in vroege jaren niet herkennen. Iedereen die ik in mijn leven heb ontmoet heeft daar een rol in gespeeld. Hoe bijzonder die rol is (geweest) kan en wil ik niet bepalen. Bekende namen waar ik door geinspireerd ben zijn Tolle, Chopra, Gangaji, Shapiro, Byron Katie en veel anderen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Kun je er dan niets mee doen? :-) Als spiritualiteit een onderdeel van je zijn is, dan is het in alles wat je doet aanwezig. Ik gebruik inzichten bij alles wat ik doe, van organisatieverandering tot coaching en natuurlijk in mijn samenwerken en leiderschap.


Mijn advies/quote aan anderen:

Zoek de beginneling in jezelf op.