Gender

Male


Location

Almere


Birthday:

July 5


Age:

65


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Personal Coaching voor Zelfontplooiing en Zelfrealisatie voor ondernemers. Diagnose door Psychometrie Spirituele Psychotherapie 40 jaar zakelijke ervaring in combinatie met mijn spirituele gave.


Wat is je website?

http://www.helderspiritueelinzicht.nl


extra website

http://www.bureaulodz.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het leven zoals het werkelijk is. Het opheffen van de schijnbare dualiteit. De eenwording van zo boven zo beneden, van lichaam en geest.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het is een helder weten van kinds af aan en de strubbelingen in mijn leven om daar werkelijk voor uit te komen. Deelname aan een transformatiespel bracht mij de acceptatie van mijn werkelijke kern van zijn. Niek Persoon van www.interpersoonlijk.nl heeft samen met mij mijn Leidmotief gevonden 'een ander InZicht geven' en daar kon ik verder mee.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb een praktijk voor zelfontplooiing en zelfrealisatie voor particulieren en voor ondernemers. Ik stel daarbij op mijn eigen spirituele wijze met helder spiritueel inzicht mijn diagnose van zowel de persoon als van het bedrijf, ik bied een bedrijfsscan aan, waarbij ik mijn 40 jarige ervaring in het bedrijfsleven en mijn spiritualiteit tot één maak. Dit leidt tot geweldig mooie inzichten, waarbij ik ook mijn ondersteuning aanbied om deze tot werkelijkheid te maken.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden