Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

November 21


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik geloof in identiteit als basis van alle wijsheid. (Aristoteles) Mijn bedrijf Pitch You! Nederland richt sinds 2011 op de drie belangrijke pijlers tot succes namelijk; identiteit, presentatie & profilering. Dit verzorg ik samen met een pool freelancers voor bedrijven, organisaties , ondernemers en professionals met ambitie.

1.) Training

2.) Coaching

3.) en interactieve sessies/ lezingen voor congressen.

Ik ben Roeselien Wekker van oorsprong theater en televisie artieste. In 2010 maakte ik bewust de overstap naar het ondernemerschap.


Wat is je website?

http://www.pitchyou.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij contact met jezelf en het gehele universum om jou heen. De mogelijkheid tot transformatie van jezelf en daardoor ook in anderen. Kleine en grote positieve veranderingen. ‘ Thuiskomen’ bij jezelf.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik bezig geweest met het universum als geheel. Als kind vroeg ik de oren van mijn moeders hoofd hierover en las boeken.

Als volwassene waren de eerste 20 jaar van mijn leven gevuld met mijn passie voor het theatervak als danseres, zangeres en actrice.

Toen ik dat niet meer voelde , dat dit niet meer was wat ik de rest van mijn leven wilde doen startte mijn persoonlijke ontwikkeling en zoektocht naar een identiteit buiten het podium en buiten de camera van televisie. Dat was de aanleiding tot groei.

Het inzicht groeide dag bij dag en de laatste 10 jaar zeer intensief door boeken, gesprekken, oefeningen, Nlp, yin/yang yoga en meditatie.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Binnen mijn werk is het de basis vanuit waar alles ontstaat, vooral mijn intuïtie speelt hierin een grote rol. Mijn klanten hoef ik niet altijd deelgenoot te maken van hoe ik tot de juiste oefeningen/opdrachten/inhoud/vragen etc kom binnen mijn training en coaching.

Het resultaat is waar het om gaat. Dat mijn trainee of coachee stappen maakt en inzichten krijgt. Dus ondanks dat de coachingvraag bv kan zijn: ik wil af van mijn podiumvrees. Kan het zijn dat ik in mijn coaching puur en alleen heb gewerkt aan de belemmerende overtuigingen zonder dat mijn klant van a tot z weet hoe hij/zij daar nu van af is gekomen.

Dat is het ( spirituele) werk wat ik in mijn manier van werken heb aangerijkt zonder het als zodanig te benoemen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Identiteit is de basis van alle wijsheid


Roeselien Wekker updated their profile
May 23
Roeselien Wekker is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
May 23