Gender

Male


Location

Bemmel


Birthday:

November 11


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

In mijn werk ben ik het allerliefste bezig met het aanbrengen van structuur in situaties die onoverzichtelijk lijken. Het doel is altijd rust brengen. Ik luister goed en probeer te achterhalen wat de ander echt beweegt. Dat doe ik door het stellen van de juiste vragen maar ook door er echt te zijn. Ik begeleidt mensen om echt verbinding te kunnen maken met zichzelf. Vanuit mijn eigen ervaringen weet ik dat introspectie helpt. Ik vind het fijn om mijn eigen ervaring en kennis in te zetten om anderen hierbij te ondersteunen. Mijn overtuiging is dat iedereen zijn eigen ‘zielenmissie’ op deze wereld heeft. Vanuit deze overtuiging werk ik en tracht ik anderen hun eigen potentie te leren zien. Het begeleiden van mensen deze rust en vrede te vinden geeft mij her- en erkenning. In deze wereld is iedereen gelijk.


Wat is je website?

https://www.praktijk-op-eigen-kracht.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een brede betekenis in algemene zin, maar voor mij is spiritualiteit een manier die bijdraagt om weer tot je ware essentie te komen, in contact met de Bron..


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Inzicht is ontstaan in 2015, na het volgen van een persoonlijk & relationeel ontwikkeltraject van Astrid Klompstra en Simon van Dijk. Verdere opleidingen hebben ervoor gezorgd dat mijn ziel steeds meer de aandacht kreeg die het verdiende


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik begeleid mensen op Zielsniveau. Doe dit met vitamine HBS, een holistische visie, een Boeddhistische levenswijze en systemische kijk op situaties.


Mijn advies/quote aan anderen:

"Samen kom je verder"


Ronald Kersten is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Apr 18