Gender

Female


Location

Amsterdam, Noord Holland


Birthday:

August 13


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Coaching, Healing, Reading, Journeys, Metafysica en Housewhispering. In principe mag je me elke vraag stellen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, energetisch wonen en bewustzijn.


Wat is je website?

https://www.briljantcoaching.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven als een bewust mens en meehelpen om onze aarde naar een hoger plan te tillen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Geboren als hoogsensitief kind met een onafhankelijke en analytische geest ben ik mij al heel jong gaan interesseren voor het ongrijpbare en onzichtbare. Van jongs af aan hoopte ik antwoorden te kunnen vinden voor hoe ik de wereld waarnam. In mijn tienerjaren was ik bewust van het bestaan van de meerdere lagen van de realiteit die ons leven omringen. Dit bewustzijn maakte me nieuwsgierig naar wat ons ‘zijn’ en bestaan vormgeeft. Een passie voor metafysica was geboren. Inmiddels verdiep ik mij al meer dan veertig jaar in de westerse en oosterse metafysica en heb vele cursussen en trainingen op het gebied van energiewerk gevolgd en gegeven. Wat ik geleerd heb door de jaren heen is dat hartsenergie het fundament is voor mijn werk. Een lach mag daar vooral niet aan ontbreken, lachen is voor mij de taal van de engelen. Ik ben moeder van een geweldige zoon en echtgenote van een liefhebbende man. Sinds 2007 heb ik een praktijk als coach, healer, reader, metaphysician en lichtwerker. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een leven vol voldoening. Omdat ik ook een passie voor huizen en design heb ben ik nu super enthousiast om ook House Whispering consulten te kunnen aanbieden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Na jaren van zoeken, eigen authenticiteit ontwikkelen en het volgen van trainingen op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en metafysica begeleid ik mensen sinds 2007 op hun pad van persoonlijke bewustwording. Mijn werkwijze is zowel intuïtief als praktisch,


Mijn advies/quote aan anderen:

Volg je hart.


Sandra Bijvoet posted an event

Mar 21, 2012 at 22:00 to Mar 22, 2012 at 0:00

Centrum de Roos Amsterdam

Apr 29, 2020
Sandra Bijvoet posted a blog post
Ben jij helemaal happy in je huis?Gaat alles magisch en moeiteloos in je leven? Het kan natuurlijk best zo zijn dat alles op orde is maar de meeste mensen hebben nog wel een wensenlijstje over dat aandacht, inspiratie of een beetje flow kan…
Sep 24, 2019
Sandra Bijvoet left a comment for Sabine Mooijweer
"Dag lieve Sabine! Daar zijn we weer, hier dienen wij het wat serieuzer te houden. Welnu, het is voor mij een zeer grote eer met u te linken alhier :-)
Hele lieve groet,
Sandra"
Apr 21, 2011

Groepen