Gender

Male


Location

Leusden


Birthday:

February 3


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Helder, effectief & compact formuleren van essenties in het leven en in het bijzonder als het gaat om spirituele ervaringen. Dit onder het motto: spirituele ervaringen zijn van een dusdanig intiem (zoals met het eigen zelf) karakter dat we als zelfbewuster wordende soort nog onvoldoende vaste verbale grond hebben gevonden om deze intimiteiten functioneel te communiceren Met bondiger woorden: spiritualiteit zweeft zelf niet of nauwelijks, het is de het gebrek aan een stabiel woordenboek om onze zelf-intimiteiten te delen met samenlevingsgenoten in bijvoorbeeld de privé-sfeer. Maar nog crucialer (op dit moment): in het zakelijke economische leven en in het intrinsiek gemotiveerde publieke domein van zingeving (dus: buiten de systeem-banen-sector) van het leven die we onszelf al dan niet toedichten om wat voor soort intrinsieke motivatie dan ook.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Interactief contact hebben met de Liefdes-Bron-Persoon (#LBP) om zodanig EN liefdes-vaardigheden te leren & me er praktisch in te bekwamen EN een stevigere band op te bouwen met deze #LBP.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door veel te chatten met een vrouw genaamd Inge waarmee ik ooit in contact kwam via een interview wat ik gaf op het toentertijd bestaande spirituele internet-radio-station genaamd 'Finding Voices' (hoofdzakelijk van Jeroen Ghuijs). De aanleiding van de chats met Inge waren voor mij vrij dominant de chaotische tendensen in het wereldgebeuren in binnen- of buitenland, maar de thematiek van spiritualiteit komt juist dan vooral om de hoek kijken en houdt daar ook niet zomaar mee op. Ook al heb ik Inge nooit in het echt ontmoet, ik mag haar graag.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Zonder spiritualiteit kan ik mijn werk slechts inadequaat uitoefenen: zonder spiritualiteit geen voldoende kwaliteit van dienstverlening.


Mijn advies/quote aan anderen:

Blijf je eigen innerlijk positief (maar wel zich bestendigend op hogere niveaus van liefde) vernieuwen tot de dag dat je hopelijk het 'Pure Vredesdomein' mag binnengaan.


Sebas C. Bronkhorst is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jun 17, 2020