Gender

Female


Location

Deventer, Overijssel


Birthday:

March 20


Age:

40


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn naam is Selma, ik heb een praktijk in Deventer waarin ik cursussen, workshops en consulten geef. Uitsluitend op locatie geef ik baby, peuter en kleuter fluistersessies. Door trainingen en cursussen op het gebied van spiritualiteit, edelsteentherapie en het geven van readings heb ik mijn paranormale gaven steeds verder ontwikkeld. Ik heb een enorme passie voor kinderen, baby's en zwangeren en vol liefde werk ik dan ook als babyfluisteraar en zet hierbij mijn paranormale gaven in. Mijn werk als (kraam)verpleegkundige heeft mij een goede en stevige medische achtergrond gegeven met een behoorlijke dosis mensenkennis! Deze kennis en ervaring gebruik ik dagelijks. Het afgelopen jaar heb ik veel volwassenen, zwangere vrouwen, gezinnen, kinderen en baby's mogen helpen en begeleiden in hun eigen unieke proces. Ik leer en groei nog elke dag van alle mooie ervaringen en processen. Labane is de naam van mijn praktijk en betekent: Godin van Moeder Aarde. Babyfluisteren: Huilt je kind veel? Heeft je kind driftbuien? Weigert je kind te eten? Slaapt je kind slecht? Vraagt je kind veel aandacht? Wat zou jouw kind je willen zeggen? Door ervaring, training, levenswijsheid en mijn paranormale gaven ben ik in staat telepathisch met jouw (ongeboren)kind te communiceren. Je zou het kunnen uitleggen als het lezen van gedachten. Baby's en kinderen weten wat ze willen, om dit te kunnen verstaan is het nodig je open te stellen en te vertrouwen op je kind en jezelf. Zo krijgt je kind de ruimte, liefde en veiligheid om contact te kunnen maken. Het kind voelt zich na een fluistersessie vaak blijer, ontspannen en veiliger. Dit is echter alleen haalbaar als de ouders mijn tips en adviezen opvolgen en het kind serieus nemen. Het kind verteld mij wat nodig en belangrijk is. Als dat wordt opgepakt gaan er nieuwe deuren open. Voor het babyfluisteren werk ik uitsluitend op locatie, bij gezinnen thuis in hun eigen vertrouwde en veilige omgeving. Ik wens je een warme en liefdevolle dag toe! Selma


Wat is je website?

https://www.selmaweideman.nl


extra website

https://www.labane.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

We leven in een wereld waarin het meeste draait op een verstandelijke benadering van alles wat wij doen. Het is niet eenvoudig om ons weer open te stellen voor de gevoelsmatige benadering die bij de natuurvolken en oude culturen zo vanzelfsprekend was. Alles moet wetenschappelijk verklaard worden voordat we het geloven. We zijn het vertrouwen in ons eigen gevoel een beetje kwijt geraakt. En dat vertrouwen probeer ik andere mensen weer mee te geven en te laten ervaren.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

In de loop van de jaren heb ik mezelf op heel veel vlakken verder kunnen ontwikkelen. D.m.v vele cursussen, zoals: Reiki, intuïtieve ontwikkeling, energie, omgaan met spiritualiteit, edelsteentherapie enz. Door deze lessen, maar natuurlijk ook de lessen die ik persoonlijk te leren heb in dit leven kom ik steeds meer tot mezelf en kan ik weer volledig op mijn gevoel vetrouwen. En dat geeft vrijheid, energie en ruimte!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Voordat ik mijn praktijk opstarte was ik werkzaam als een ervaren regulier verpleegkundige. Ik heb dus heel veel kennis van ziektebeelden, medicatie en psychologie. Ik heb eigenlijk altijd verlangd om met mijn paranormale gave mensen te kunnen helpen op een ander niveau, waar ik op mijn eigen manier kan stralen vanuit mijn hart. Waar ik mijn gevoel kan laten spreken.


Mijn advies/quote aan anderen:

Alles wat moeite kost is niet de bedoeling!


Selma Weideman posted a blog post
Medium Selma WeidemanPraktijk Labane te DeventerHeldervoelende, -ziende, -horende en wetende waarnemingenm.b.v. Encaustic Art.Gespecialiseerd in het begeleiden van Kinderen & Ouders.Unieke Beursaanbieding:Workshop Intuïtieve Encaustic Art voor jong…
Feb 5, 2009

Vrienden (1)

Groepen