Gender

Female


Location

Hippolyteshoef


Birthday:

July 6


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik bewandel al een tijd het pad van spiritualiteit en ben van beroep belastingconsulent. Nu heb ik een aantal klanten waar ik helemaal niet gelukkig van wordt en ik bedacht mij ineens wat zou het leven mooi zijn als ik alleen maar zou werken met mooie mensen. Dus ik zou graag mensen/organisaties ondersteunen met het financiële aspect van hun organisatie die liefde hebben voor de mens en natuur.


Wat is je website?

https://www.sharivakoops.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het betekend voor mij een manier van leven waarbij je kijkt naar jou innerlijke processen. De mensen die je tegenkomt en wat je ziet in de externe wereld is allemaal een spiegel van jezelf. Zodra je dat doorhebt en hier passend mee omgaat, zal ik iemand spiritueel noemen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb een tijdje verbleven bij een spirituele gemeenschap in Italië. Damanhur heet het en daar heb ik veel geleerd over mezelf. Hoe ik naar de wereld kijk en wat voor mij belangrijk is.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Over het algemeen is mijn werk als belastingconsulent alles behalve spiritueel, maar daarom lijkt het mij fijn om alleen maar met deze mensen samen te werken. Op dit moment heb ik een aantal klanten die zich bevinden in de spirituele sector en zij hebben een hekel aan belastingkantoren die ze niet serieus nemen. Ik bied graag een alternatief.


Mijn advies/quote aan anderen:

“Stop leaving and you will arrive. Stop searching and you will see. Stop running away and you will be found.”


Shariva Koops is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jan 16