Gender

Male


Location

Hoofddorp, Noord Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Samen zoeken naar wie we werkelijk zijn. Denkbeeldige grenzen tussen onszelf en anderen doorzien. Bevrijding zoeken van vastgeroeste opvattingen en denkbeelden. Concreet: Ik werk als marketing manager binnen de farmaceutische industrie. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot psychosociaal werker / RET-counselor. Op ad hoc basis help ik met name mensen met geloofsvragen / -crisis.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Woordloos inzicht in onze ware natuur


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Jarenlang zocht ik de Waarheid in christelijke gemeentes, de School voor Praktische Filosofie, het Soefisme en bij Satsang bijeenkomsten. Totdat duidelijk werd dat de kern van veel godsdiensten en stromingen niet verschilt. De fundamentele eenheid tussen God, mensen en schepping is een feit. Dit wordt beschreven in m'n boek "Een christen op satsang" dat in mei 2009 verschijnt bij Samsara uitgevers. (zie www.samsarabooks.com)


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Door te zien dat het verschil tussen anderen en mijzelf denkbeeldig is ontstaat een harmonie die merkbaar is en die helend werkt. Roddel, egoisme en blinde ambitie worden gezien en verliezen hun scherpe kanten als ze in liefde mogen oplossen. Echte samenwerking kan ontstaan binnen het team. Dit wordt opgemerkt door klanten die het fijn vinden om samen te werken met een team waarin harmonie heerst.


Mijn advies/quote aan anderen:

Heb je naasten lief als jezelf