Gender

Female


Location

HUIS TER HEIDE UT


Birthday:

April 26


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Bezieling, oprechtheid, integriteit, puurheid en liefde, zijn mijn kernwoorden. Ik wil anderen van dienst zijn met mijn vermogen om te stralen vanuit mijn ziel en daarmee anderen te inspireren. Simone betekent ook wel 'horen', 'luisteren' of 'God/Godin heeft gehoord'; de naam kan ook de betekenis hebben van 'de horende', 'de luisteraar'. Welkom, welkom, welkom!


Wat is je website?

https://metzachtekracht.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bezield Leven gaat voor mij over leven vanuit Thuis, oftewel de Essentie, de Ziel. Het gaat over een diepe verbinding met een deel van mijzelf dat eeuwig is. En dat totaal verbonden is met/ onderdeel is van het Ene, het Al. Als ik daar ben is het goed. Altijd goed. Alleen maar goed. In Vreugde en Vertrouwen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is in de afgelopen 15 jaar gegroeid. Vanuit een relatiecrisis, een werkcrisis en verschillende trainingen en opleidingen die mij diep voeden, ben ik hernieuwde en nieuwe verbindingen aangegaan met gelijkgestemden. De afgelopen vier jaar in nauwe verbinding met drie andere hartswerkers, waarbij we meerdere keren per week de diepe verbinding met onze eigen en elkaars ziel versterken. En zo steeds meer Puur Verlichten, als Pure Verlichters. Op dit moment voel ik een sterke behoefte mijn cirkel of intimacy te verruimen en meer contact te maken met de 'buitenwereld'. Ik voel me inmiddels zo stevig in mijzelf verankerd, dat ik (opnieuw) naar buiten kan treden, vanuit deze plek, mijn Thuis.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In essentie is het mijn werk. Door te stralen, inspireer ik anderen ook hun ziel te zoeken, vinden, verdiepen. En van daaruit te leven. Steeds ruimer, steeds dieper. Net als ik zelf.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef een Bezield Leven vanuit Vreugde en Vertrouwen.


Simone van Dijk is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Feb 3