Gender

Female


Location

Haarlem, Noord Holland


Birthday:

March 1


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Vertrouwen, helderheid en kracht. Op deze basis help ik anderen in mijn praktijk door middel van healing en coaching om opnieuw contact te maken met hun eigen kern en ziel-potentieel.


Wat is je website?

https://helderekracht.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit zorgt voor verdieping in mijn leven. Sinds ik met spiritualiteit bezig ben heb ik een geheel nieuwe kijk op de wereld en het universum gekregen. Ik geniet dagelijks van de lessen die ik tegenkom in welke vorm dan ook. Ik pak ze met beide handen aan en volg zo mijn pad.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het boek 'Het Veld' van Lynne mcTaggart heeft mijn wereld veranderd. (Hiervoor wordt ook gewaarschuwd in het voorwoord). Na het lezen van dit boek ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in spiritualiteit. Op dit moment volg ik een opleiding: School of Life. Deze opleiding helpt mij mijn doelen te verwezenlijken en dichter bij mijzelf te komen. Laag voor laag wordt afgepeld. Ik wordt steeds authentieker. Ik krijg antwoorden op vragen als: Wat is mijn zielsmissie in dit leven?


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben op zoek naar een spirituele invulling in mijn dagelijkse werk. Ik hoop na (of misschien al tijdens) mijn opleiding spiritualiteit te kunnen integreren in mijn werk. Dan wel in de vorm van healer, reader of coach. Dan wel als helper of zelfs initiatiefnemer in welke vorm dan ook.


Mijn advies/quote aan anderen:

Durf te kiezen, alleen dan kan je groeien.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Het was zeker een mooie en inspiratievolle middag, Suzan. Fijn om zoveel bijzondere mensen bij elkaar te treffen.

  • Een grote ruimte gaat open. Wat een rijkdom! Morgen stuur ik je data. Liefs, Chris 

This reply was deleted.