Gender

Male


Location

Best, N-Brabant


Birthday:

October 31


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Inspireren en omstandigheden creëren zodat zelfbewustzijn, groei en transformatie kan ontstaan. Zien wat nodig is om balans te creëren op zowel menselijk, proces als technologisch niveau. Mensen antwoord helpen vinden op de levensvragen: Wie ben ik? Wat kan ik? en Hoe zet ik dat neer?


Wat is je website?

https://www.alchemicleadership.com


extra website

https://www.time2create.net


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Zelfbewustzijn en in verbinding staan met jezelf en je omgeving in het NU. Daarnaast dat alles in essentie één is, met elkaar samenhangt en altijd in beweging is (trilt). Ook is voor de creatie/liefdestroom polariteit nodig. Niet blijven hangen in angst of verlangen, maar in beweging blijven en de stroom volgen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Na langdurige problemen met mijn rug heb ik de "rust" benut om een nieuwe weg in te slaan en te werken aan mijzelf en naar mijn passie en kracht op zoek te gaan. Alan Seale heeft me daarbij sterk geïnspireerd en heb van alle cursussen en trainingen de dingen gepakt, die bij mij passen en zet ze nu zelf in.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik probeer in mijn interactie met anderen zoveel mogelijk onbevooroordeeld en intuïtief te handelen. Daarbij help ik de omstandigheden te creëren waarbij bewustwording, groei en transformatie mogelijk wordt en inspireer ik anderen keuzes te maken, vanuit wie ze daadwerkelijk zijn. Hierdoor kun je gaan leven in plaats van overleven. Balans tussen mind, body en soul is daarbij het streven.


Mijn advies/quote aan anderen:

Volg wat vanuit Eigen Liefde geuit wil worden.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Hoi John,

    Dank voor je uitnodiging! Het was een bijzondere middag. Mooi en inspirerend.

    Groetjes, Suzan

This reply was deleted.