Gender

Female


Birthday:

February 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben met hart en ziel natuurgeneeskundig therapeut en adviseer en behandel vooral met voedingsgeneeskunde, kruiden en massages. Om naar de psychische en spirituele aspecten van ziekte te kijken gebruik ik graag de Journey Therapie.


Wat is je website?

https://www.irispraktijk.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij dat ik geloof dat ons leven zin en bedoeling heeft en dat het leven een leerschool is. De bedoeling van het leven op Aarde gaat mijn verstand verre te boven maar ik ervaar dat we wezens van licht en liefde zijn, die deeltjes zijn van een groots goddelijk geheel. Dat goddelijke geheel is of heeft een energie van onvoorwaardelijke liefde waaruit alles, ook de dualiteit op Aarde, voortkomt.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn ouders en het christelijk geloof hebben een grote rol gespeeld in mijn spirituele bewustzijn. En ik was al jong trouw aan mijn eigen gevoel. Het studentenpastoraat in Wageningen en de kennismaking met feministische theologie, via een vriendin, waren belangrijk. Later leerde ik het boeddhisme wat beter kennen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit is gewoon totaal verweven met mijn werk. Mijn liefde voor mijn werk, de gesprekken met cliënten, de verwondering over de schoonheid en geneeskracht van kruiden, de prachtige processen die mensen ervaren in een Helende Reis (The Journey van Brandon Bays).


Mijn advies/quote aan anderen:

Luister naar je innerlijke wijsheid en vertrouw je zelfhelend vermogen.


Tineke Bruinsma liked Theo Buijsrogge's blog post 10 tips voor spiritueel ondernemen
May 20, 2021
Tineke Bruinsma is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
May 20, 2021

Groepen