Gender

Female


Location

Nederland


Birthday:

February 19


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Doordat ik eclectische psychotherapie toepas, kan ik de mensen op veel verschillende manieren helpen terug te keren naar hun ware Zelf en De Bron. Persoonlijke ervaringen brengen ons op deze ontdekkingsreis steeds dichter bij wie we werkelijk Zijn. Sinds ik facilitator ben van de Stargate merk ik dat sessies steeds sneller tot de kern komen. Fijn voor mijn cliënten!. De Stargate helpt 'ongemerkt' tot de kern door te dringen. Mijn orthomoleculaire voedingsopleiding heeft ervoor gezorgd dat ik de verbinding tussen het mentale en fysieke nog beter kan begeleiden. Mijn werkstijl kenmerkt zich door: - humor en verantwoordelijkheidsbesef - invoelingsvermogen en compassie - improvisatietalent en veelzijdigheid - flexibiliteit en doelgerichtheid - intuïtie en gedegen scholing en bijscholing


Wat is je website?

http://www.levensinzicht.com


extra website

http://www.die-eet-slim.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

De verbinding tussen Kosmos en Aarde in ons dagelijks bestaan herkennen, ervaren en toepassen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in het "Waarom?' Zowel tijdens mijn opleidingen en werkkringen heb ik altijd een luisterend oor gehad voor de mensen in mijn omgeving. Dankzij mijn burn out heb ik de keuze kunnen maken mijn leven anders in te richten en werkelijk iets te doen met dit vermogen. Tijdens mijn eigen ontwikkelingspad heb ik diverse inspirerende docenten ontmoet. Door hun voorbeeld heb ik veel kunnen leren. Daarnaast heb ik veel gelezen over zelfontplooiing, spiritualiteit en de menselijke psyche. Leren is voor mij een continue proces, omdat ik het heerlijk vind om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. De laatste jaren heb ik mijn focus eveneens gericht op voeding. Een opleiding kon daarom ook niet uitblijven; orthomoleculaire voedingsdeskundige. Tegenwoordig - nu de Stargate in mijn leven is gekomen - kan ik nog meer eclectisch werken. De verschillende disciplines die ik me eigen heb gemaakt, wordt vaak gemixt en krijgen daardoor een persoonlijk tintje voor de client. Echt maatwerk!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn praktijk INZICHT Lessen over Leven mag ik mensen begeleiden met het terug vinden van zichzelf, naar binnen te keren en hun eigen uniekheid te ervaren. Hiervoor gebruik ik diverse technieken (vandaar eclectisch). Een van de mooiste technieken waar diverse mensen in mijn praktijk diepe inzichten bij hebben gekregen is de Zielsregressie. Sinds 2018 ben ik Stargate Facilitator. Voor 2018 heb ik veel online trainingen gevolgd en de Stargate is het helemaal voor mij. Via de Stargate kan je op een eenvoudige manier contact leggen met Engelen, Opgestegen Meesters en onze Sterrenfamilies. Ik verzorg regelmatig een Stargate Experience, de Helpers die dan komen - en wij geven ze toestemming - werken aan ons fysieke lichaam, ons mentale, emotionele, energetische en/of spirituele lichaam. Zij weten heel goed wat wij nodig hebben, beter dan wij zelf vaak. In 2019 ben ik ook begonnen meet meerdaagse workshops te geven met de Stargate. Zo heb ik werken met je Innerlijk Kind en de Stargate, Meer en meer in contact met je Hoger Zelf en de Stargate en Wie ben ik ten diepste van mijn wezen en de Stargate mogen geven. Voor mij is het een cadeautje dat ik dit mag doen. Ik mag "THUIS" hier neerzetten.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je bent een spiritueel wezen met een menselijke ervaring!