Gender

Female


Location

Bussum


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik heb lang grote events met internationale sprekers georganiseerd die een bijdrage leveren aan de ontwaking van de mensheid en daarmee het wereldbewustzijn. Momenteel ligt mijn aandacht meer bij blizwellness.com: een webshop waar we topproducten aanbieden voor wellness thuis.


Wat is je website?

https://www.blizevents.com


extra website

https://www.blizwellness.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Na vele jaren vele meesters te hebben afgelopen vind ik spiritualiteit tegenwoordig in het gebalanceerd door het dagelijkse leven gaan, met zo min mogelijk weerstand tegen wat is. Vertrouwen hebben in de scheppende kracht en bewust zijn van innerlijke processen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb dat inzicht gekregen op de Oneness University, door de teachings van Bhagavan. Heel bijzondere ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben! Mijn laatste vriend speelde er ook een belangrijke rol in. Wilde dat ik liever bij hem bleef dan naar ashrams ging :) Mijn moeder was al vroeg met spiritualiteit en 'alternatieve gezondheid' bezig, dus ik heb het met de paplepel ingegeven gekregen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik voel een innerlijke drive om bij te dragen aan een bewustwording over onze verbondenheid, ons ware ik, duurzaamheid en aangrenzende onderwerpen. In deze uitdagende tijden vind ik veel voldoening als ik een bijdrage kan leveren dat iemand zich simpelweg beter voelt in het dagelijkse leven. Daarbij zijn voor mij transparantie, integriteit, openheid en respect belangrijke waarden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Volg de stroom in jouw leven!


Liesbeth Bakker posted videos
Apr 29, 2020
Liesbeth Bakker posted a blog post
Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische samenstellingen gevonden in zaden, stelen, stammen, wortels, bloemen en andere delen van planten. Hun geur kan zowel mooi als krachtig zijn. Als je ooit de prachtige geur van een roos hebt geroken, een…
Jan 27, 2016
Liesbeth Bakker posted a blog post
Mei vorig jaar kwam ik in aanraking met doTERRA. Voor mijn wellness shop was ik op zoek naar essentiële oliën. Ik had contact gehad met Chi, maar dat was niet doenbaar voor mijn kleine webshop. Thank God! Via Facebook zal ik allerlei andere merken…
Jan 3, 2016
Liesbeth Bakker left a comment for Alexandra van Rijsbergen Campen
"Hoi Alexandra, je ontving altijd de Bliz Newz, maar ik heb geen actueel mailadres meer van je. Als je me je juiste @ stuurt, update ik even je gegevens.

Fijne dag! Liesbeth - Bliz Events"
Jun 25, 2015
Liesbeth Bakker left a comment for Theo Buijsrogge
"Wat mij betreft ook hoor :)"
May 13, 2012
Liesbeth Bakker posted a discussion
De schone kunst van het creeren van Totaal Business Succes ©2011, Michael Bradford Voel je je moe, verward, gefrustreerd, ongeinspireerd, leeggezogen en kleiner worden? Zit je bedrijf in de put, ver beneden zijn capaciteit? Vraag je je af of je de…
Oct 12, 2011
Liesbeth Bakker left a comment for Yoeke Nagel
"Hi Yoeke,
 
Neej, want dan ben ik jarig :)
 
Hartelijke groet! Liesbeth
 "
Feb 16, 2011
Liesbeth Bakker replied to Liesbeth Bakker's discussion "In crisistijd besteed ik meer/minder tijd aan mijn spirituele ontwikkeling."
"Prachtige ervaring Jacqueline. Good for you!"
Sep 21, 2010
Jacqueline Pronk replied to Liesbeth Bakker's discussion "In crisistijd besteed ik meer/minder tijd aan mijn spirituele ontwikkeling."
"Hallo Liesbeth,

bij mij is 'persoonlijke crisis' het moment geweest waarop er een opening ontstond naar spiritueel bewustzijn.
En ik weet nu dat het bij velen zo is gegaan.
Als je echt diep in crisis en problemen zit en je verstandelijke vermogens…"
Sep 20, 2010
Liesbeth Bakker replied to Liesbeth Bakker's discussion "In crisistijd besteed ik meer/minder tijd aan mijn spirituele ontwikkeling."
"Hi Sylvia,

Ik denk zeker dat sommige mensen spiritualiteit als vlucht gebruiken, maar dat bedoel ik in deze geenszins. Ben benieuwd of mensen spiritualiteit gebruiken om door hun crisis heen te komen, of dat ze, om welke reden dan ook, er dan juist…"
Sep 19, 2010
Liesbeth Bakker replied to Liesbeth Bakker's discussion "In crisistijd besteed ik meer/minder tijd aan mijn spirituele ontwikkeling."
"Hi Josefien,

Dank je wel voor je reactie. Wat leuk om te horen. Boeiend, je verhaal en mooi dat je dat zo helder hebt voor jezelf.

All the best, in je hoogte- en in je dieptepunten!

Hartelijke groet, Liesbeth"
Sep 16, 2010
Liesbeth Bakker posted a discussion
Zoek je je toevlucht in spiritualiteit in tijden dat je het moeilijk hebt of heeft het in dergelijke tijden juist geen prioriteit voor je? Ik ben heel benieuwd!
Sep 16, 2010
Liesbeth Bakker posted a blog post
Fractale TijdIn het nieuwste boek van bestsellerauteur Gregg Braden – Fractale Tijd – smelt de auteur oude en moderne wereldvisies samen tot een krachtig nieuw model van tijd. Door de moderne wetten van fractale patronen te verbinden met de oude…
Feb 26, 2010
Liesbeth Bakker posted a blog post
Lynne McTaggart in Maarssen voor lezing en workshop5-7 feb '10Net nu Lynne's werk (auteur van de wereldwijde bestsellers Het Veld en Het Intentie Experiment) een nieuw hoogtepunt bereikt door de verwijzing naar haar werk in Dan Brown's 'Het Verloren…
Dec 18, 2009
Liesbeth Bakker posted a blog post
Veel mensen zijn zich er van bewust dat er een verandering om ons heen gaande is. Een (evolutionaire) verandering die effect heeft op alles om ons heen. Van het weer tot sociaal-economische systemen tot ons dagelijks leven. Maar wat is deze…
Oct 16, 2009
More…